Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dywizja i serie przegranych

songo213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D jestem w srebrze i skacze miedzy s1, a s5 .. raz mam serie przegranych a raz zwyciestwo i to po kilka pod rząd zadko kiedy 2 win 1 lost czy jakoś zrównoważenie .. najczesciej po 5+ i chciał bym sie dowiedzieć.. jak unikać takich serii przegranych  ?:D jest to jakoś możliwe ? moze po 2 przegranych odposcic ? tylko kiedy znowu spróbowac ? ; 3

I chciałem jeszcze wiedzieć kiedy dadza nowy skin Fizz z pustki ?

Opublikowano

jest skin, ale nie wiem czy viable bo nie mam go.

btw. nie da sie unikać, graj lepiej po prostu tyle, ja też czasem przegrywam 8 pod rząd, ale nie moja wina :D

Opublikowano

Przegrywasz, ochłoń, sprobuj pozniej, jezeli ci w ten sposob nie idzie ( granie non-stop ) Zrob kupe, wyjdz na dwor, porozmawiaj z kims. A potem na spokojnie focus game gg izi pizi...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja np, gdy przegrywam 2 pod rząd odpuszczam LoL'a na jeden dzień lub za parę godzin pod wieczór np. Jedną rundkę gram.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jak widzisz, że coś Ci nie idzie i nie możesz się skupić to po prostu odpuść sobie, Zrób przerwę na parę godzin. Odpocznij. 

Nie ma co tryhardować, gdy widzisz, że coś jest nie tak. :)

313561454060320945952.gif
Opublikowano

To oznacza, ze nie potrafisz 'ogarnac teamu' i nie zaslugujesz na wyzsza dywizje xD

No sorry, ale ta sama wymowka u kazdego gracza brazu/silvera juz jest denerwujaca, zdarza sie taka gra, co ludzi sie nie da ogarnac, ale wiekszosc mozna na spokojnie poprowadzic do zwyciestwa :)

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

A co jeśli zapytam o siebie, co zrobić jeśli mi idzie a mojego teamowi nigdy nie idzie?

Wtedy musisz zmienić team :D A tak serio wszystko zależy od gracza np. dzisiaj master na rankedzie napisałem "okey i win this easy" pod koniec gry miał 12/1 i grę nam zrobił :)

Opublikowano

A co jeśli roamuje z mida, oddaje im fragi na liniach, a potem i tak przegrywami bo nie potrafią szybko skończyć tylko się bawią, miliony pingów itp i nic.

Opublikowano

Według mnie po 2 przegranych powinieneś sobie odpuścić choć sam się do tego nie stosuje bo lubię sobie pograć nawet jak mam przegrać.

Jak Twój team jest chujowy to i tak przegrasz i tak więc przywyknij do tego, to jest częścią tej gry.

Opublikowano

Mowie ci, ze musisz 'dojsc do ich serc', tak zeby sie ciebie sluchali, badz przewodnikiem na Rankedach, pisz Timery dragona/barona, mow kiedy co i jak robic, ale najpierw sie tego naucz, inicjuj tf, dyktuj zasady Brązów  !

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

@up kłopot w tym ze to ogarniam ale team żadko kiedy słucha.. jak wiem ze ktoś ogarnia to go słucham i jakoś idzie ale w teamie kazdy robic co chce >.< albo flame.. to jest "najlepsze "

Opublikowano

Najpierw ogarnij słownik ortograficzny. Później ogarnij metę, naucz się grać nidalee, zigsem, orianną, le blanc jeśli chodzi o mid. Bardzo łatwo nimi wygrać grę. Czasem przegrasz no to normalne, ale gdy ogarniesz tylko kilka postaci i nie grasz dla zabawy ale dywizji to się wybijesz. Oczywiście farmić musisz umieć. Takim zigsem czy orianna musisz mieć to 200 cs w 20 minucie. Nidalee i Lb roamujesz i zbierasz kille. Jeśli jesteś pewny swoich umiejętności to nie zostawiaj ich innym sam je zbieraj. Ziggs i nidalee poke cały czas. Orianna musisz mieć chociaż ogarniętego topa lub junglera który będzie focusował a ty razem z nim dzięki kulce. Lb musisz wyłapywać pojedyncze cele a team w przewadze walcząc powinien już sobie poradzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...