Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na gildie jak na xCrafters

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam plugin na GILDIE który jest na xCrafters. Wiem, że go macie a ja go potrzebuje. Słyszałem, że ktoś ma go na swoim profilu to może jakiegoś linka byście dali? Nie chce podobnych itd. Potrzebuje właśnie tego. Liczę na to, że ktoś poda właściwy link.

Opublikowano

NIE ! Wypier*&$*$* KOLEJNY SERWER AUTORSKIE GILDIE WYNOCHA !

Karolina_666 ma na profilowym serdecznie zapraszam kocham takie serwery ! (hahah)

Factions 4Ever

Co z tego że po angielsku? Nauczycie się przynajmniej angielskiego xD

Najlepszy factions! patrz nawet linka znalazłem:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/factions/

-,- żeby warna nie dostać napiszę że nie dostaniesz Xcraftersuf bo ich nikt Ci nie da :D

ale w opisie u karoliny jest fajna podróbka , super bugi, pełen nowości (nowe bugi do odkrycia) i najważniejsze super baza MYSQL ! Możesz robić swój własny ranking na tabie jak XCrafters tylko wtedy... musisz się nauczyć javy.. :( chyba ze będzie defelop sgripta wtedy nawet ausrorskie gildie możesz zrobić :D

Opublikowano

NIE ! Wypier*&$*$* KOLEJNY SERWER AUTORSKIE GILDIE WYNOCHA !

Karolina_666 ma na profilowym serdecznie zapraszam kocham takie serwery ! (hahah)

Factions 4Ever

Co z tego że po angielsku? Nauczycie się przynajmniej angielskiego xD

Najlepszy factions! patrz nawet linka znalazłem:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/factions/

-,- żeby warna nie dostać napiszę że nie dostaniesz Xcraftersuf bo ich nikt Ci nie da :D

ale w opisie u karoliny jest fajna podróbka , super bugi, pełen nowości (nowe bugi do odkrycia) i najważniejsze super baza MYSQL ! Możesz robić swój własny ranking na tabie jak XCrafters tylko wtedy... musisz się nauczyć javy.. :( chyba ze będzie defelop sgripta wtedy nawet ausrorskie gildie możesz zrobić :D

Spokojnie. Po co się tak unosić. Ja tylko chciałem poszperać w tym pluginie. Nie chcę go używać na moim serwerze bo mam już skrypt na gildie i to mi w zupełności wystarczy.

Szczerze ? I tak pewnie ci te gildie duzo nie dadza bo musisz importowac tabelki mysql przez php :D.Przy okazji plugin ten znajdziesz u Karolinci ;* http://www.mpcforum.pl/user/424689-karolina-666/

Dziękuję.

Opublikowano

kichu moge ci podeslac owy plugac na pv

» Szukam WSPÓŁWŁAŚCICIELA «

Serwer bedzie miał 100 slotów, więcej info na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...