Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Maly proiblem z netem

SaTTeS1997

Pytanie

Opublikowano

A wiec jak napisalem mam problem z internetem podczas grania w gry takie jak CS 1.6 League of Legend mam tak zwane freezy nie sa to spadki fps bo sprawdzalem w przypadku LOL-Próba odnowienia polaczenia CS-freez .Zna ktos jakis program ktory sprawdzilby  ping i co najwazniejsze czy nie przerywa polaczenia .Sprawdzalem juz na speedtest nie wiele to dalo. A i jezeli chodzi o rodzaj internetu to radiowy prywatny dostawca zadna wielka firma

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zadzwoń do dostawcy internetu i powiedz, że neta ci urywa. Przyjedzie może antene przekręci, bo źle stoi  i będzie git ;) U mnie to samo było. Ustawił na inny nadajnik i śmiga.

Opublikowano

Hmm.. może zmiana internetu by coś dała?

Miałem kiedyś podobnie, gdy miałem internet w TP.. masakra totalna, ping w CS'ie 100+, do czasu, gdy zmieniłem na Vectrę, zmiana była od razu, teraz gram na 30 pingu bez żadnych skoków.

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Nie internet jest ok ale szukam programu ktory moglby sprawdzic czy nie przerywa mi polaczenia

Moj ping na lolu lub cs to 32-53 wiec chyba niewiele

Opublikowano

Jeżeli chczes zobaczyć ile masz pingu w lolu to gdy jest już mecz to patrzysz w górny,prawy róg i tam gdzie masz zółty pasek namierzasz go myszką i ci pokazuje ile masz ping . A w CS-freez nie grałem ale w cs 1.6 gdy nadusisz „TAB” to ci pokazuje międży innymi jaki masz ping .

@up

Takiego programu chyba nie ma :p

Opublikowano

masz netFramework? ( powinieneś jak grasz w lol'a) albo spróbuj zadzwonić do dostawcy internetu by specjaliste jakiegoś przysłali

albo

dostawcy mają  jakoś wyrąbane i nie ogarniają co robią 

Opublikowano

^^ no nie pomogles gram w lola juz dosc dlugo bardziej chodzilo mi o program sprawdzajacy czy polaczenie nie jest przerywane

w cs tez gram dlugo wiec to jak sprawdzic ping wiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...