Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logika FIFA14

W4rrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Zastanawiam się nad logiką tej gry i nie mogę ci wymyśleć
1.Jak to możliwe że u innych Benteke przepycha się przed 3 obrońców nic sobie nie robiąc a u mnie William go przepychał
2.Jak człowiek pokroju Benteke przegrywa notorycznie pojedynki główkowe z zawodnikami 180.Wiem może się zdarzyć przegrać 1 czy 2 ale nie cały tydzień no ludzie
3.Pace.Miałem Sturridga to nawet Rooney go doganiał.Ja mam Walkera i nie może mi dogonić zawodnika 75 pace ...

4.Jak Błaszczykowski 72 strzała strzela lepiej niż RVP który ma go 89.Żarty żartami ale bez jaj...
Nie pisać mi słaba kondycja,handicap bo wiele razy miałem full kondychy,gorszy skład a i tak cały czas to się dzieje

Albo podania też ciekawa rzecz obrońcy lepiej mi podają niż pomocnicy 80+ podan

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Nie liczą się statystyki piłkarzy lecz umiejętność gry gracza..

Przecież jak ktoś ma messiego np a 1 raz gra w fife nic nie zdziała

Opublikowano

Nie liczą się statystyki piłkarzy lecz umiejętność gry gracza..

Przecież jak ktoś ma messiego np a 1 raz gra w fife nic nie zdziała

Sory mordo ale jak uważasz 12 lat grania za 1 raz to nie wiem

2 miesiące w 1 lidze i powygrywana liga to też nie umiejętność

Handicap :P

Mówiłem że miałem wiele razy gorszy skład i nic :(

Kończę z tą Fifą sprzedaje skład i kupuje paczki

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

To jest jakaś zależność morali. Bo np. u mnie Lahm/Cole bezproblemowo dogonią skrzydłowego który może popylać 90 "pace" A w następnym meczu mogą nie dogonic zawodnika który ma 40 -,- To zależy od nastawienia lub morali jak już pisałem. Co do tego przepychania, to typek pewnie stosował przepychanie się przyciskiem to biegł i zastawiał piłkę (jeżeli tak się da tego nie stostuję)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Witam.Zastanawiam się nad logiką tej gry i nie mogę ci wymyśleć

1.Jak to możliwe że u innych Benteke przepycha się przed 3 obrońców nic sobie nie robiąc a u mnie William go przepychał

2.Jak człowiek pokroju Benteke przegrywa notorycznie pojedynki główkowe z zawodnikami 180.Wiem może się zdarzyć przegrać 1 czy 2 ale nie cały tydzień no ludzie

3.Pace.Miałem Sturridga to nawet Rooney go doganiał.Ja mam Walkera i nie może mi dogonić zawodnika 75 pace ...

4.Jak Błaszczykowski 72 strzała strzela lepiej niż RVP który ma go 89.Żarty żartami ale bez jaj...

Nie pisać mi słaba kondycja,handicap bo wiele razy miałem full kondychy,gorszy skład a i tak cały czas to się dzieje

Albo podania też ciekawa rzecz obrońcy lepiej mi podają niż pomocnicy 80+ podan

1. Nie umiesz grać Benteke lub ma zły styl gry / słabe zgranie lub złą pozycję.

2. To co w #1 punkcie.

3. Według mnie nie dajesz im kondycji. Jeżeli zawodnik ma mniej niż 90 kondycji to mu daj kartę kondycji. Jest też opcja, ze nie biegasz Sprintem :D

Najlepsza opcja to zmień skład.

77512f97859e.jpg

Opublikowano

1. Nie umiesz grać Benteke lub ma zły styl gry / słabe zgranie lub złą pozycję.

2. To co w #1 punkcie.

3. Według mnie nie dajesz im kondycji. Jeżeli zawodnik ma mniej niż 90 kondycji to mu daj kartę kondycji. Jest też opcja, ze nie biegasz Sprintem :D

Najlepsza opcja to zmień skład.

Tak zwykły Benteke umiał się przepychać jego In-form już nie ? ...

Po 2 kondycji zawsze mają po 99 :).Tak na pewno nie biegam sprintem... To wyjaśnia dlaczego wygrywałem 1 ligę...

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

to ktoś mi wytłumaczy jak od pół roku jest tak doszedłem do 2 ligi następnie spadłem do 4 i tak jest przez jakieś 5 miesięcy tak w kółko wtf ?

Opublikowano

Proszę cię, każdy IF to gówno... Marnowanie Kasy ;)

Możesz mieć w Ciul Informów,a i tak przegrasz z innymi złotymi Jankami.

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Może na siłę grasz tym Benteke ? 

Spróbuj innymi zawodnikami ;) 

Tak na marginesie Fifa jest tak żałośnie zrobiona że Yepes doganiał mi Ibarbo :D 

Opublikowano

Nie gram tylko na Benteke bo gram i Joveticem i innymi ale jest to samo ...

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

To ze blaszczykowski czasami strzela lepiej niz RVP, to nie znaczy że fizyka w fife jest zrypana.

Czasami po prostu piłka nie siądzie na nodzę no i dupa.

Może strzelasz RVP z prawej :P?

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

To ze blaszczykowski czasami strzela lepiej niz RVP, to nie znaczy że fizyka w fife jest zrypana.

Czasami po prostu piłka nie siądzie na nodzę no i dupa.

Może strzelasz RVP z prawej :P?

Ja tylko podałem przykład taki .Mam innych strzelam ich lepszymi nogami i to samo :)

To jest jakaś zależność morali. Bo np. u mnie Lahm/Cole bezproblemowo dogonią skrzydłowego który może popylać 90 "pace" A w następnym meczu mogą nie dogonic zawodnika który ma 40 -,- To zależy od nastawienia lub morali jak już pisałem. Co do tego przepychania, to typek pewnie stosował przepychanie się przyciskiem to biegł i zastawiał piłkę (jeżeli tak się da tego nie stostuję)

Chyba masz racje że to zależy od morali :)

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...