Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SPRZĘT ISU

damian120796

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaki kupić sprzęt do isu mam lornetę i mechanizm dosyłający i co kupic jako 3

Opublikowano

A na co mi siata jak ja się często ruszam 

Opublikowano

A jak dam osłonięta optyka i lorneta  to będzie 35% czy tylko 1 może być 

Opublikowano

Mogą być oba. Osobiście polecam Dosyłacz, szybsze celowanie i Skrzynkę z narzędziami (jeżeli masz perk naprawa) jesli nie to Osłoniętą optykę IMO bardziej przydatna na ISU, ponieważ ma mały wychył działa w poziomie.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Dodałem optykę jak coś to mogę zmienić zmieć wypowiadać się  

Opublikowano

A może wenta, skupiacz i dosyłacz? Nie znam czołgu, ale mi się wydaje, że tak byłoby najlepiej.

Opublikowano

A co mi ta wentylacja daje?

Opublikowano

A co mi ta wentylacja daje?

Najbardziej będzie odczuwalny skrócony czas ładowania o 5%.

Opublikowano

Najbardziej będzie odczuwalny skrócony czas ładowania o 5%.

Nie, to nie skraca czasu przeładowania o 5%, tylko 5% do specjalizacji załogi (zamiast 100% / 110% będą mieli 105% i 116%) 

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

PS: nie 116% tylko 115.5% :D

Do tego: każdy 1% odpowiada 0.5% specyfikacji w której załogant jest wyspecjalizowany. Czyli: jeżeli załogant ma 75% specjalizacji, to np szybkostrzelość (RoF) liczysz: RoF * 0.5 + RoF * (0.5 * wyszkolenie załoganta [0.75])= 0.875 RoF.

Pozdrawiam.

Co do ISU - ja jeżdżę z Siatką, wentylacją i dosyłaczem - ten pojazd jest zbyt niemobilny i ma zbyt papierowy pancerz, by nim jeździć po mapie. Masz się ustawić w jednym miejscu, gdzieś z drugiej linii i piździć!

Jeżeli się często ruszasz, tonie powinieneś się do ISU zbliżać nawet. Masz zbyt duży potencjał na cichego mordercę, a ty go ruinujesz swoimi "częstymi ruchami".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...