Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informacje

Strza%C5%82ki.gif Nazwa Serwera: PvPSerwer
Strza%C5%82ki.gif IP Serwera: efe.owncraft.pl:8402

Podstawowe informacje

Strza%C5%82ki.gif Wersja Serwera: 1.7.x
Strza%C5%82ki.gif Sloty: Ile graczy, tyle slotów.
Strza%C5%82ki.gif Rodzaj: PvP
Strza%C5%82ki.gif Typ Serwera: Dedykowany
Strza%C5%82ki.gif White-List: Nie
Strza%C5%82ki.gif Premium: Nie
Strza%C5%82ki.gif Nether: Nie
Strza%C5%82ki.gif PvP: Tak
Strza%C5%82ki.gif Zwierzeta: Nie
Strza%C5%82ki.gif Pluginy: Dużo.

DODATKOWE INFO:

Ogólnie na serwerze sa gildie, sojusze, malo cheaterow, AUTORSKI PLUGIN NA ZYCIA, ZAMIAST STANDAROWE 10 ZYĆ, MASZ 15 !
Częste eventy, zawsze ktos na serwerze gra!
Zapraszamy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Potwierdzam w stu procentach słowa pana wyżej, nie da się wyjść. Na spawnie 5 ziomków diaxowe full eq na koxach

Narazie jedna wielka chujnia, ceny koksów powinny wynosić ok 10-15k bo 2k wydać to nie ma problemu tutaj i każdy lata na tym, zmiencie to bo naprawdę chujowo jest.

WaldzioxD.png

Opublikowano

UP@

Dobra, już ide robic WARPY ;)

Dzieki za błąd.

@UP

Shizu - Start serwera prawidzwy jest o 16:00 PIATEK!

Będzie około 100 slotów, wtedy wszystko bedzie o 3x droższe, teraz jest beta o ktorej nie mowie na serwerze. ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No to mam nadzieje, że po becie będą jakieś fajne zmiany które to urozmaicą, na razie troche kijowo 1 mapa i wgl. Ale rozumiem wszystko, beta :)

WaldzioxD.png

Opublikowano

Pozdro w ogóle dla jakiś adminów no name, wczoraj gracz był graczem dzisiaj patrze jakiś biały nick, no ok. Gram sobie i podbiega do mnie na lagach i mnie uderza, coś tam pierdzielił że nie odlatuje, co jest bzdurą bo odlatywałem a ten typ na lagach ruszał się jak szachista na urlopie, nie dziwie się. Bez w ogóle wyjaśnienia dostałem bana na 3 dni. Stworzyłem nową postać pograłem i nagle jakieś zaloguj się od nowa, ok loguje się i nie ma eq.

Dziękuje za gre 

WaldzioxD.png

Opublikowano

Czy tylko mi serv teraz nie działa?

A co do samego serva. Dużo cziterów, bardzo mała mapa, ciągłe relogi serva po czym czasami znika eq, a admin ma to w du*ie. Bardzo fajny system sklepu... chyba tyle ode mnie.

giphy.gif

Opublikowano

Heh zostałem zabity przez nodusa... Proszę o oddanie eq prot 4 i miecza 5/2 :) Gów*o mnie że nie mam dowodów z tym nodusem, ale jak ja kurw.. sie pobawie z nodusem to bd tu 0 osób grało, dz, nq.

Nick w grze: Press0

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...