Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rejestracja - Piliki Torrenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wiem, że problem znany jednak żadna odpowiedź nie przybliżyła mnie do celu. Kombinuje również sam z tabelą account ale nic z tego, rejestracja www nadal nie działa. Co zrobić dokładnie z tabelą account aby można było rejestrować konta przez www?   Pozdrawiam. 

+ Jeśli ktoś wie jak zmienić drop z szkatułek co się otwiera co kilka lvl to proszę o wskzówkę. 

Opublikowano

Jak masz tabelkę account, to ona nie ma kilku wartości podanych automatycznie, przez co się nie uzupełnia i konta nie można dodać. Musisz dodać wartości standardowe. Nie powiem ci jakie bo nie pamiętam. Drop ze szkatułek masz w specia_item_group.txt anjduję się on w katalogu /usr/home/mt2/share/locale/poland

Opublikowano

Szkat nie mogę znaleść, coś więcej na ten temat? Z tabelami również nadal walczę. 

Opublikowano

Query nie pomaga, wyszukiwarka była na pierwszym miejscu przeleciałem wszystko i nadal rejestracja nie funkcjonuje jak powinna. czyt. "ten login jest już zajęty".     

Opublikowano

Query nie pomaga, wyszukiwarka była na pierwszym miejscu przeleciałem wszystko i nadal rejestracja nie funkcjonuje jak powinna. czyt. "ten login jest już zajęty".

podpinam się do tematu ten sam problem

wykonaj te query i daj znać:

ALTER TABLE `account`
MODIFY COLUMN `last_play`  datetime NULL AFTER `money_drop_rate_expire`,
MODIFY COLUMN `web_ip`  varchar(15) CHARACTER SET ascii COLLATE ascii_general_ci NULL AFTER `web_admin`,
MODIFY COLUMN `web_confirm`  varchar(32) CHARACTER SET ascii COLLATE ascii_general_ci NULL AFTER `web_ip`;
Opublikowano

a jak zrobić to query? :D

dobra poradziłem sobie z problemem po zrobieniu query wszystko działa jak trzeba dziękuje Terenzo za pomoc 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

włączasz navi, otwierasz baze player, przechodzisz do zakładki "Query", wybierasz "New Query", wklejasz tam to co dałem i klikasz "Run"

Dzieki terenzo też miałem ten problem wiesz co dodaj ten wpisy do tematu swojego zp likami bo znajac zycie bedzie jeszcze multum tematów.

Opublikowano

Dzieki terenzo też miałem ten problem wiesz co dodaj ten wpisy do tematu swojego zp likami bo znajac zycie bedzie jeszcze multum tematów.

właśnie dodałem, dzięki za przypomnienie ;)
Opublikowano

ja dodałem nowe zapytania w zakładce account i to wkleiłem i też działa normalnie 

Za duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...