Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World

supermen16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam oto taki problem z Fifą World - straszne lagi. Internet nie sprawia problemu , 50/50 i ping ok.30. Komputer to żemp, ale spełnia wymagania gry, bardzo proszę o pomoc bo nie wiem w czym problem. Dodam że między wysokimi ustawieniami a niskimi nie ma żadnej różnicy w zacinaniu/lagowaniu się tej gry.

Minimalne wymagania sprzętowe:
  • Wymagane jest połączenie z Internetem
  • Mysz
  • System Windows® XP SP3 z 1 GB RAM lub Windows® Vista / 7 z 2 GB RAM
  • Procesor dwurdzeniowy (Intel Core2 Duo E4300 @ 1,8 GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+)
  • DirectX 9.0c, Shader 3.0, GeForce 6600 GT / Radeon X1600 XT / Intel GMA X4500 
  • 3,9 GB wolnego miejsca na dysku twardym (1,9 GB na wstępne pobranie plików gry)
  • Szybkie połączenie z Internetem (pobieranie: 256 kb/s, wysyłanie: 64 kb/s)
  • Rozdzielczość 1024 x 768 pikseli
  • Niska jakość grafiki
  • Wygładzanie krawędzi MSAA wyłączone
  • Synchronizacja pionowa włączona
Zalecane wymagania sprzętowe:
  • System Windows® XP SP3 z 2 GB RAM lub Windows® Vista / 7 z 4 GB RAM
  • Mysz
  • Procesor czterordzeniowy (Intel Core2 Quad Q6600 @ 2,4 GHz / Athlon II X4 600e @ 2,2 GHz)
  • DirectX 9.0c, Shader 3.0, GeForce 8800 GT /  Radeon HD 3870
  • 3,9 GB wolnego miejsca na dysku twardym (1,9 GB na wstępne pobranie plików gry)
  • Szybkie połączenie z Internetem (pobieranie: 1 Mb/s, wysyłanie: 256 kb/s)
  • Rozdzielczość 1024 x 768 pikseli
  • Wysoka jakość grafiki
  • Wygładzanie krawędzi MSAA wyłączone
  • Synchronizacja pionowa włączona

Mój komputer:

• Windows 7
  • Procesor Athlon  64 X2 Dual Core Processor 5000+   2.61 G GHz
  • 2 GB RAM
  • Nvidia GeForce 8600 GT

1339164791-U406084.jpg
Opublikowano

Okej, problem znikł kiedy ustawiłem tryb w pełnym ekranie bez paska, jeszcze jedno, wyszukiwanie przeciwnika - strasznie dużo razy rozłącza zanim znajdzie mi jakiegoś i się z nim normalnie połączy, to jest strasznie irytujące ale jak tak musi być to trudno .. ;/

1339164791-U406084.jpg
Opublikowano

Ta fifa tak ma, a jak już połączy to z mohamedem, khalidem albo innym kebabem z lagiem, są też tacy co mają matrixowy bullettime przez cały mecz, wtedy to jest jazda :D.

Opublikowano

Wyłącz wszystkie programy takie jak antyvirus + utorrent  i inne programy które znajdują się w pasku zadań dodatkowo pobierz netfreamwork'a by wszystko dobrze funkcjonowało .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...