Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boosty na pz

Chatter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie opłaca się kupować bohaterów za RP, to jest bezsens, lepiej nazbierać IP, czyli, w Twoim przypadku, kupić boosta.

Opublikowano

Kup boosta na wygrane + na dzień, chyba, że wolisz mniej wydać to tylko na dzień - według mnie bardziej opłacalne na dnie niż na wygrane ale wygrane+dzień się kumulują <3

graphic.png

Opublikowano

Kup boosta na wygrane + na dzień, chyba, że wolisz mniej wydać to tylko na dzień - według mnie bardziej opłacalne na dnie niż na wygrane ale wygrane+dzień się kumulują <3

Czyli jeśli kupię boosta na 1 dzień i na 4 wygrane to zamiast 200 ip za jednego boosta będę dostawał 400?

Opublikowano

jak mogą się opłacać boosty pz? to prosta matematyka jest dajmy na to ten największy 50winów. ile dostajecie za wina? załóżmy że średnio 80-120 więc dajmy na to 100. boost podwaja nam nagrode czyli 50x 100 = 5koła pz? dodajcie pierwsza nagrode dnia itd moze wyjdzie z 8. a ile płacimy za niego? 1800rp za te cene kupicie sobie 4 postacie po 6k z promocji... co do boostow na dni takze wg mnie nie opłacalne, no chyba ze robisz te 10 meczy dziennie to jakoś tam na plus wyjdziesz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...