Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Warrock z ekranem ładowania

Oriteki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Mam problem. Ściągnęłam warrocka. Kiedy próbowałam go włączyć  i ładował się wszystko zatrzymało się na 3/4 "now loading". Tak jest za każdym razem, wszystko zatrzymuje się na 3/4 loadingu. 

Czy wiecie co z tym zrobić? 

Z góry dziękuje.

Opublikowano

Występuję jakiś błąd? Czy tak po prostu stoi i stoi?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Występuję jakiś błąd? Czy tak po prostu stoi i stoi?

Nie ma żadnego błędu. Tak po prostu ładuje się i na 3/4 zatrzymuje i stoi. 

Wcześniej tak z kilka miesięcy temu kiedy grałam  w warrocka to wszystko chodziło.

Opublikowano

Nie wiem, zrób check files z wyłączonym antywirusem ew. reinstall. Możliwe, że jest jakiś problem z plikami.

Pamiętam też, że po zmianie WR'a na chapter 2 zaczął on mi się dużo dłużej  ładować (nawet do 5 minut, bo stary komp). Możliwe też, że trzeba poczekać trochę ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Hej,

Mam problem. Ściągnęłam warrocka. Kiedy próbowałam go włączyć  i ładował się wszystko zatrzymało się na 3/4 "now loading". Tak jest za każdym razem, wszystko zatrzymuje się na 3/4 loadingu. 

Czy wiecie co z tym zrobić? 

Z góry dziękuje.

Dodaj cały folder WR'a do wyjątków w antywirusie oraz wyłącz zaporę systemu windows.

Jeżeli problem dalej będzie nie ustępował wyczyść kompa programem typu CCleaner lub Odkurzacz (polecam oba programy) możliwe, że coś ze starego WR'a blokuje patchowanie (w kolejnym poście napisałeś, że miałeś WR'a kilka miesięcy temu i nie było wtedy problemu).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...