Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

allegro

bfffff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystawiłem komentarz negatywny za brak otrzymania przedmiotu kolega pisał ze ma problemy z netem ale caly czas mi pisal maile itp to po tygodniu poprosilem o zwrot pln a on nie odpisal wystawilem negatyw, napisal ze zglasza sprawe do allegro i ze rozwiąze sie sprawa na policji. Grozi mi cos za wystawienie negatywa wtf?? Bo ja goscia nie rozumiem.

Opublikowano

To chyba on nie wysłał przedmiotu, nie chce się kontaktować ani kasy oddać więc o co chodzi? Za negatywny kometarz do sądu Cie nikt nie poda raczej.

Opublikowano

Odpisal mi ze komentarz nie zgodny z regulaminem allegro … tez tak mysle.

Opublikowano

za komentarz nic ci się nie stanie, on ma jakiś określony czas na przekazanie przedmiotu, jak tego nie zrobi, jemu grozi kara/grzywna.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Jak już to Ty jego możesz zgłosić.

Nie wyslał Ci przedmiotu, nie chce oddać kasy i jeszcze straszy zgłoszeniem? Śmiechłem.

313561454060320945952.gif
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Komentarz negatywny możesz wystawić kiedy masz ochotę,nic ci nie może typek zrobić,tym bardziej,że to on ma coś na sumieniu w tym przypadku,tylko się odgraża bo zdaje sobie sprawę ze nic z tym dalej nie może zrobić.

Opublikowano

Ty to powinieneś zgłosić jak najszybciej serwisowi allego, żeby odzyskać pieniądze i zablokować oszusta

4003595.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...