Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z VinylHub

yamsza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z tym hackiem nie wiem dlaczego nie kopiuje on dokladnie naklejek ktore są umieszczane na MPC forum zmienia kolory naklejki przez co vinyl jest okropny umie ktos to naprawic?

Opublikowano

Robisz wszystko dokładnie według instrukcji? Ze wszystkimi autami tak jest czy tylko niektóre tak robią? 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

tak jest naklejka tylko nie wiem czy zawsze ma wywalac z worlda bo to mi sie dziwne wydaje

Opublikowano

Możesz napisać prościej? Pamiętaj o tym że cheata trzeba konfigurować za każdym razem, jak go włączysz.  Kolor naklejek jest bardzo ważny. Jeśli pisze określony kolor w instrukcji to tak musi być. 

Opublikowano

Chcę skopiować naklejkę z tej strony http://www.mpcforum.pl/topic/1159281-wielka-ksiega-projektow-vinyl-hub/ nie ma tutaj żadej instrukcji i auto pasujące mam czyli porshe RS. Proboję sciagnac tego vinyla na swojego RS ale tylko polowa naklejek jest taka jak na SS a reszta SZARA i nie wiem co zle robie a o co ci chodzi z ta kanfiguracja bota ?

Opublikowano

Konfiguracja bota to wykonanie pewnej opisanej w instrukcji czynności po każdym uruchomieniu.  Mam rozumieć, że naklejki te co już są w programie nakładaja się dobrze? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...