Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrior prot wotlk 3.3.5a pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano

Tym razem mam pytanie co do warka prot'a z tamtym hunterem jest dobrze co ostatnio mi pomogliście elegancko sie rozwija zarabiam kwit zbieram eq :D ale nieważne teraz zrobiłem sobie 2 postać do ench i jc  ( ale podejrzewam ze war prot będzie ench i tail ) a potem se jeszcze inna zrobię do jc i mining . I teraz tak jak go zbudować ? na necie tylko coś takiego znalazłem :

Screen+shot+2012-05-03+at+18.40.52.png

I nie wiem jak zacząć ? po kolei ? czyli najpierw 15 arms potem 5 fury i resztę prot ? Bo chciałem jak najszybciej wbić level i szybko zrobić mu ten ench ( tailoring tak przy okazji żeby zarobić i porobić sobie torby ) .

Źródło poradnika : 

http://theworldofwarcrafters.blogspot.com/2012/05/pve-warrior-protection-tank-spec-guide.html

+

Opublikowano

Jeżeli będziesz chodził na dfy jako tank to jak najbardziej zaczynaj od prot . Do tego polecam na tanka ench + jc ( dużo stamy dla tanka )

1377430129-U769346.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...