Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrzeżenie! Nie warto zbierać diamentów.

Milian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co słyszałem dziś jak ktoś zbierze skarby seria skarbów może się pomniejszyć lub zresetować. Na facebooku widziałem kilka takich wiadomości, więc to pewnie jest prawda.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Mi się nie zmniejszyła, ale EA przesadziło, to im graczy nie da.

Opublikowano

Wiecie co? Znając studio EASY i ich dotychczasowe wyczyny można przypuszczać, że to spóźniony żart prima-aprilisowy, wszyscy przecież wiemy jaki oni mają zapłon i podejście do niektórych rzeczy, a szkoda bo przez to TRACĄ MASĘ GRACZY xD

Opublikowano

ja stracilem serie diamentow z 237  na chwile obecna pokazuje mi 1 dzien  a codziennie zbieram diamenty nie zebralem ich do konca czekam na wyjasnienie sie sprawy

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Mi się dziwnym trafem seria powiększyła z 4 (przerwanej) do 78 (nie przerwanej)

Bardzo mnie to zaskoczyło, ale gdy wyszedłem z gry i wszedłem miałem już 1 i to przerwany....

HAPPY699.png

Opublikowano

Napewno znowu 3/4 graczy go dostanie na e-mail :P

Ciekawe dlaczego na pocztę gmail nic nie dochodzi. 

Opublikowano

Ciekawe dlaczego na pocztę gmail nic nie dochodzi. 

Właśnie też się zastanawiam, ponieważ sam mam tam założoną pocztę.

HAPPY699.png

Opublikowano

Może będzie kolejny kod :P

Oby nie na e-maila :)

Mam beke z tego studia, nic nie potrafią zrobić dobrze.

Opublikowano
It has come to our attention that players are experiencing issues with the Treasure Hunt streak. You may experience lack of notifications when completing streaks for example. Thus we have launched an investigation into this matter, once its resolved TH recovery will be made available for free to everyone.

Twórcy wiedzą. Jak problem rozwiążą to dadzą odnowienie za darmo. 

Opublikowano

Twórcy wiedzą. Jak problem rozwiążą to dadzą odnowienie za darmo. 

Możę i dadzą odnowienie darmowe ale jesli się komuś po prostu cofneły dni to nic im z darmowego odnowienia

Opublikowano

Możę i dadzą odnowienie darmowe ale jesli się komuś po prostu cofneły dni to nic im z darmowego odnowienia

Ale na serwerze chyba dni się nie skasowały, więc jak zbierzesz skarby i serię odnowisz za darmo to zostanie przywrócona wartość poprzednia z plus jednym dniem. 

Opublikowano

Ale na serwerze chyba dni się nie skasowały, więc jak zbierzesz skarby i serię odnowisz za darmo to zostanie przywrócona wartość poprzednia z plus jednym dniem. 

Nie powiedziałbym ;)

Skoro dni zostały zmienione, to raczej nie przywrócą takich, jakie były wcześniej, bo musieliby cofnąć cały serwer.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie powiedziałbym ;)

Skoro dni zostały zmienione, to raczej nie przywrócą takich, jakie były wcześniej, bo musieliby cofnąć cały serwer.

Ale ja pisałem, że jest możliwość, że się zbugowało wizualnie. 

Opublikowano

Ale ja pisałem, że jest możliwość, że się zbugowało wizualnie. 

Gdyby było tylko wizualnie to po ponownym włączeniu gry wszystko wróciłoby na swoje miejsce.

Zobaczymy co oni (studio) wymyślą ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Gdyby było tylko wizualnie to po ponownym włączeniu gry wszystko wróciłoby na swoje miejsce.

Zobaczymy co oni (studio) wymyślą ;)

Zgadza się. Wszyscy wiemy jakie to studio jest.  Żeby nie było gorzej tylko. 

Opublikowano

Zebrałem teraz diamenty, zaliczyło mi normalnie z tym że przerwało serie... Miało być przywrócenie serii za darmo, oczywiście poleciało z własnej kieszeni. Lepiej się trochę wstrzymać, może później już odnowienie zbierania będzie za darmo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...