Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z nowszymi sterownikami

Miedziakowsky

Pytanie

Opublikowano

Witam.

Mam problem, mianowicie chodzi o to że nie mogę grać w nowsze gry ponieważ nie działają mi nowsze sterowniki niż ten z 27.09.2009. próbowałem już każdy dostępny sterownik na stronie Nvidi i nic. Po zainstalowaniu nowszego jest tak że włącza się komputer i jak pokazuje sie pulpit to po jakiś 30 sekundach wyłącza się monitor. Moja karta Nvidia GeForce GTS 250

"Życia smak gorzki poznaj, poczuj go na skórze jak to jest kiedy chcesz ale nie ma nic na dłużej otoczony samotnością jak siwym dymem tak jak latam za pieniądzem tak rozpalam co godzine" ~ TPS <3

Jestem KIBOLEM i jestem z tego dumny !

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli nowe sterowniki ci nie działają to zainstaluj stare   nic nie poradzisz  

tak jak u mnie na pc  ati na nowych nie daje rady już  tylko na starych jadę 

też sterownik jak ty z 2009 nic nie poradzisz ze nie działa 

a na lapk to mam nvidia gt330m  i daje jakoś jeszcze i na lepsze bo mniej sie grzeje 

Opublikowano

System Win 7 Ultimate 64 bit. Tak, zawsze

"Życia smak gorzki poznaj, poczuj go na skórze jak to jest kiedy chcesz ale nie ma nic na dłużej otoczony samotnością jak siwym dymem tak jak latam za pieniądzem tak rozpalam co godzine" ~ TPS <3

Opublikowano

Witam, nie miałem neta niestety nei miałem jak odpisać. Nie działa, pomóżcie, nie moge pograć w żadną gierke ...

Opublikowano

Wieczorem jak będę u siebie to sprawdzę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...