Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ucieczka do golda!

superuser99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tym temacie chce publikwoac skriny jak ucieka sie z 'elo hella' i ze jest to mozliwe ^^^^

1 gra po dostaniu konta ^^^

vyem.png

aa no tak. nei blejmcie na mnie tylko dawajcie rady C:. wiem ze salba farma nie napijajcie postów piszac to ;)

Opublikowano

Mając teleport powinieneś kontrolować linie i mieć lepsza farmę, ryżem jako tako się cieżko farmi ale w 40 min mieć 140? Patrząc po farmie to tylko miałeś farta z dobrym teamem.

Rad nie ma co dawać bo to tylko jedna gra i dobry team miałeś. Popraw farme

Opublikowano

To dopiero bronze I . Spory szmat drogi przed tobą. 

tak wiem.

Mając teleport powinieneś kontrolować linie i mieć lepsza farmę, ryżem jako tako się cieżko farmi ale w 40 min mieć 140? Patrząc po farmie to tylko miałeś farta z dobrym teamem.

Rad nie ma co dawać bo to tylko jedna gra i dobry team miałeś. Popraw farme

wiem zeby poprawic farme ale nie mogłem, dlaczego? mój team nonstop sie fightował i przegrywali, wiec musialem uzywac tp i im pomagac, i wtedy juz nie było czasu wrócic na linie. nei miałem po prostu pomysłu jak zagrac

Opublikowano

Dlatego staraj się jak najszybciej ujebac wieże przeciwnika, o ile się da to nawet dwie i potem roamujesz i siedzisz na liniach i dragon, puszniecie mida itp

Opublikowano

Dlatego staraj się jak najszybciej ujebac wieże przeciwnika, o ile się da to nawet dwie i potem roamujesz i siedzisz na liniach i dragon, puszniecie mida itp

a co sądzisz o ryze? da rade nim kerowac? ludzie wiedza jak na niego grac czy radczej nie? bo to moj main. dodatkowo planuje zakupic cassio i syndre. dobre są? oczywiście odpada BoL ;)

Opublikowano

Ryze wymaga skilla, jak chcesz grać bez bola. Aktualnie jest bardzo dobry champem na topa, kontruje rene i nasusa czyli dwie zmory, lecz wymaga umiejętności gry nim.

Syndra to trudny champion bez bola, da radę ogarnąć, da radę kerowac.

Opublikowano

Ryze wymaga skilla, jak chcesz grać bez bola. Aktualnie jest bardzo dobry champem na topa, kontruje rene i nasusa czyli dwie zmory, lecz wymaga umiejętności gry nim.

Syndra to trudny champion bez bola, da radę ogarnąć, da radę kerowac.

dzieki wielkei za rady ;) ryzem lepiej chyba nei da sie grac bo moje kombo jest prawie ze tak szybkie jak na bolu ;d (niestety próbowałem i żałuje ;/) dzieki za opninie na temat syndry, cassio posiadam (juz hehe) wiec teraz na nia nazbieram. zobaczymy co z tego wyjdzie. i wiadomo kiedy konczy sie sezon? tzn nie dokłądnie ale okolive wakcji etc?

Opublikowano

no co zrobisz nic nei zrobisz grajac 2v5 ... 2 moje gry ...

t0x8.png

i cassio <3 wgl było 8/15 a skonczyło sie ;3

tl57.png

@edit

no tak zapomniałem dodac... jak polecacie farmic cassio? bo za uja nie umiem ;/ jak uzywam w to po 2 minutach nie mam many ...

Opublikowano

no tak zapomniałem dodac... jak polecacie farmic cassio? bo za uja nie umiem ;/ jak uzywam w to po 2 minutach nie mam many ...

A gdzie masz kielich/teara o.O ?

Czarno widzę ucieczkę do golda bez znajomości buildów :B

Aczkolwiek powodzenia

Opublikowano

A gdzie masz kielich/teara o.O ?

Czarno widzę ucieczkę do golda bez znajomości buildów :B

Aczkolwiek powodzenia

nie było go w polecanych -_- idiote ze mnie robisz zebym to kupował xD

tzn. nigdy nei kupowałem kielicha bo wiekszosc junglerów odda mi te blue ;) ale dzieki zastosuje sie ;D

@edit. no co zrobisz nic nei zrobisz. po czesci moja wina ze lose bo sie pozycjonwoac nei umiałem ;C

6k2g.png

Opublikowano

nie było go w polecanych -_- idiote ze mnie robisz zebym to kupował xD

tzn. nigdy nei kupowałem kielicha bo wiekszosc junglerów odda mi te blue ;) ale dzieki zastosuje sie ;D

Hehehh aż taki chamski nie jestem :D

Kupuj kielich/teara najlepiej zawsze, bo nawet jeśli grasz na kassadina 3:12 to 40 mresów i cd + mana Ci się bardzo przyda i w late nie będzie problemów z mana

Opublikowano

Łezka lepsza jest. Farmisz z w a potem q.

Koniec sezonu listopad/grudzień bądź dalej

dzieki wielkie. cvzyli jescze na 2 koncie moze mi sie uda wbic s1/g5 hihihihihih

Hehehh aż taki chamski nie jestem :D

Kupuj kielich/teara najlepiej zawsze, bo nawet jeśli grasz na kassadina 3:12 to 40 mresów i cd + mana Ci się bardzo przyda i w late nie będzie problemów z mana

zastosuje sie. a rylaijec na cassio jest dobry tak wgl?

i nowy ssik ;D morgana na supporcie isi ;D

yv9y.png

Opublikowano

Nie diamencik. Tyle farmy na tyle minut. Maks celuje w silver. Ktoś oddał mu kilka fragow a dla adc dużo nie trzeba.

mozliwe ze tak ;)

ale teraz uwaga ... grałem ryze 99% szans na wina ... niszczymy nexusa i co? wywala wszystkich i lose! caly nasz team disconected! co to ma byc? i jeszcze lose...

Opublikowano

mozliwe ze tak ;)

ale teraz uwaga ... grałem ryze 99% szans na wina ... niszczymy nexusa i co? wywala wszystkich i lose! caly nasz team disconected! co to ma byc? i jeszcze lose...

Czyżby problemy z serwerami znowu?

Coś tu kręcisz. Jeśli byłaby to wina Riotu i wywaliło od tak wszystkich to byście mieli Lose Prevented, czyli zapobiegnięto porażce. I nie straciłbyś LP.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Czyżby problemy z serwerami znowu?

Coś tu kręcisz. Jeśli byłaby to wina Riotu i wywaliło od tak wszystkich to byście mieli Lose Prevented, czyli zapobiegnięto porażce. I nie straciłbyś LP.

tzn było to tak. padł nasz adc wiec sie wycowywalismy na mnie szło 3 i nagle "summoner disconected' x3 z mojego timu i potem ja ... sam lol sie wyłaczył. jednak na lolkingu mzoecie sprawdzic ze lose ... ;/

nowy skrin... ale jak to sie mówi... sam gry nie wygrasz ;/

udn0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...