Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promocja na zloto i czołgi

Ramzex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowym graczem ale chce kupić Lowe lub inną VII ( juz sie zobaczy ) do zarobku i statów. Wiem że niedlugo urodziny WG. Czy jest możliwe że zrobią jakąś zniżke na czołgi i złoto ?

Obecnie mam 2k golda ale wole zbierać do VII

Opublikowano

Zazwyczaj promocje są na Urodziny WoTa (niedlugo) lub Boże Narodzenie.

Jeżeli chcesz sobie kupić coś do zarobku, to najpierw ogarnij grę porządnie. Potem się zastanawiaj co kupić.

Opublikowano

Witam, jestem nowym graczem ale chce kupić Lowe lub inną VII ( juz sie zobaczy ) do zarobku i statów. Wiem że niedlugo urodziny WG. Czy jest możliwe że zrobią jakąś zniżke na czołgi i złoto ?

Nie kupuj czołgów premium jak nie umiesz grac są one słąbsze niż ich srebrne dopowiedniki wiec będziesz grał jeszcze gorzej .

Te 2k gold odłuż i jak bedziesz miał 2.5k to kup sobie 1 miech premki lepiej na tym wyjdziesz .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Wątpię, aby była zniżka 7/8 tierów do 2k golda.

Top: Cytując pewną znaną osobę: "Jak będzie, to będzie".

Opublikowano

Myślę, że na urodziny powinno Ci się udać za te 6k kupić zarabiacza (mówimy tu o SU-122-44), ale czas pokaże co będzie. ;)

Do tego czasu polecam DoGry.pl gdzie tam możesz zdobyć złoto.

Opublikowano

No wlaśnie zarejestrowałem sie na dogry i próbuje coś ugrac i jest okey. A jak oceniacir SuperPershing ?? Dość tani jak na XIII tier i medzik. Gram już w miare, staty mi się mocno poprawiają, grałem ok 1.5k bitew na starym koncie. Na nowym mam 54% win więc raczej na 100% chce premium czołga

Opublikowano

No wlaśnie zarejestrowałem sie na dogry i próbuje coś ugrac i jest okey. A jak oceniacir SuperPershing ?? Dość tani jak na XIII tier i medzik. Gram już w miare, staty mi się mocno poprawiają, grałem ok 1.5k bitew na starym koncie. Na nowym mam 54% win więc raczej na 100% chce premium czołga

SuperKupa? Medzik? xD

Prędkość gorsza od większości czołgów ciężkich, wszystko teraz w niego wchodzi oraz ma kiepskie działo. Jednym słowem nie kupuj go, bo to tak jakbyś wyrzucił przez okno 100 zł. ;)

Nie sugeruj się Win ratio, bo to głupota nawet gdybyś miał do 100% to do żadnego dobrego klanu nie trafisz.

Opublikowano

A 110 ??? Widze że i na 7 sie nada, parametry wyglądają dość ciekawie.

Czytałem troche w necie ale duzo mi to nie mówi. Interesuja mnie magazynki lub medy i heavy

Opublikowano

A 110 ??? Widze że i na 7 sie nada, parametry wyglądają dość ciekawie. Czytałem troche w necie ale duzo mi to nie mówi. Interesuja mnie magazynki lub medy i heavy

Chcesz kupić czołg premium czy zwykły czołg?

Jako czołg premium ogólnie polecam IS'a-6, lecz jeżeli Ci penetracja nie odpowiada kup T34.

Magazynki jako HT: AMX 50 100

Magazynki jako LT: AMX 13 90

Opublikowano

Premka - do zarobku, i free expa

Myślałem właśnie nad T34 i tą 110. IS-6 nie chce bo będe mial IS-3

To kupuj T34 ze względu na epickie działo i wieże.

Opublikowano

Premka - do zarobku, i free expa

Myślałem właśnie nad T34 i tą 110. IS-6 nie chce bo będe mial IS-3

112 jak już, 110 to zwykły czołg.

112 to najgorszy zarabiacz. Jest jeszcze gorszy od SP, mimo że ma 2 razy wyższą cenę.

IS-6 kupiłem, nie polecam. Brak depresji działa, penetracja... No nie wystarcza.

Teraz będę chyba brał T34 i go Ci polecam. Dobra depresja, świetna pena, dobry DPS, lecz słaby DPM. Do tego epicka wieża, lecz ma garnet, w który wszystko wchodzi. Do tego nie należy do najtańszych.

Opublikowano

Nikt jeszcze tego nie napisał to ja to napisze. Jak będzie zniżka na czołgi premium to maksymalnie 15% na 8 tierze. 30% na 7, na 6 od 30% do 50% a w dół to 50%.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...