Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Twoja własna strona główna

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie mówię: tak wiem że to jest szmat pracy.

Może by zrobić własną stronę główną. Szybki dostęp do wszystkich for które wybierzemy, powiadomienia, pw itp.

Co myślicie?

Opublikowano

Po co? Nie jest to potrzebne, chyba lepiej aby osoby odpowiedzialne za forum zajęły się ważniejszymi rzeczami.

Zresztą masz możliwość śledzenia tematów/for i ukrywania ich (po przeciwnej stronie nazwy kategorii).

Nie.

Opublikowano

użyj adblocka i mózgu ;d zablokuj te działy których nie potrzebujesz i tyle.

może użyć AdBlock+ Element Hiding Helper, naciska sie Alt + B i najeżdża myszką na to co sie chce schować 

nie 

1378331621-U719057.png

Admin Cienia
Opublikowano

Mamy opcje ukrywania oraz śledzenia wybranego forum, tak więc dodatkowe bajery nie są konieczne.

Jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Na nie, co za dużo to nie zdrowo.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ja mam zakładki porobione do ulubionych działach, nie jest to potrzebne, ale można zrobić jakiś taki - tak samo jak z panelami bocznymi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...