Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ty, patrz jaki idiota

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

smutne? ja też się nie przyznaję do polaczka, niestety tak polacy sobie wykreowali swój typ gracza w lolu, flame, trolle, afki, unskilledy, to co się dziwić.

Opublikowano

Hahaha, ale kurwa przecież to jest nie co bądź :D Typ był słaby i go zabijali to pisał głupoty, jakbyście zobaczyli całą grę to byście jebli :D
Przykładowo początek meczu, Lee wbija do mnie na ganka Wukong miał mało życia i był pod turretem, wpadł pod wieże nie dość, że go nie zabił to jeszcze sam zginął....

Opublikowano

He he juz nie raz widziałem, grałem z takimi gimbami, w chat roomie wszystko spoko, ale jak już im nie idzie w grze to zaczynają się cyrki aż, śmiać się chce momentami

Opublikowano

smutne? ja też się nie przyznaję do polaczka, niestety tak polacy sobie wykreowali swój typ gracza w lolu, flame, trolle, afki, unskilledy, to co się dziwić.

Dokładnie. Taki naród. Nie wiem jak to wygląda mentalnie w innych krajach, ale mniejsza.

313561454060320945952.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...