Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2014 Fifa World Cup Brazil 2014

T0m3g

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem maila niedawno ( 2 kwietnia ) o tym, że demo Fifa World Cup Brazil 2014 jest dostępne. Niektórzy wiedzieli, niektórzy pewnie nie.. macie tutaj link do ściągnięcia:

http://www.easports.com/pl/2014-fifa-world-cup/custom/demo?utm_medium=email&utm_source=arm&utm_campaign=worldcup14-email-PL-gem-arm-ww-fifaworldcup-demo-mar14-FIFA14_Veteran&sourceid=worldcup14-email-PL-gem-arm-ww-fifaworldcup-demo-mar14FIFA14_Veteran

W grze jest dostępnych 8 drużyn - w tym Brazylia, Anglia i USA.. oraz słynny stadion Estádio do Maracanã, na którym zostanie rozegrany finał turnieju 2014 Fifa World Cup.

Opublikowano

PC - czyli coś co EA ma w dupie.

@top - ten dodatek kosztuję 200-220 zł, a FIFA 100-200 zależy xD

według mnie zajebisty dodatek, ale za drogi.

77512f97859e.jpg

Opublikowano

No i dobrze, w końcu konsole są w jakiś sposób wyróżnione ;d Zastanawiam się nad kupnem ale sam nie wiem, w sumie troche rzeczy zmienione i cena zawyżona, ale klimat mistrzostw jest super :)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ale ja to oceniam jako dodatek.

Powiedz mi czy to będzie grane w 2015 roku ?

Wątpię ;) Zajebiście to się prezentuję, ale Beznadziejna Cena !

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Mogliby obniżyć cenę dla posiadaczy fify 14 i wprowadzić jako dodatek, a dla tych co nie mają fify jako osobną grę, no chyba że jest duża różnica w grze

Pamiętaj że to jest wersja demonstracyjna, nie oryginalna. Oryginalna wyjdzie 17 kwietnia w Polsce.

Opublikowano

a możesz wyjaśnić jak się gra w tą grę ? To jakieś mistrzostwa czy po prostu można wybierać kraj na jaki można zagrać?

Jest dostępny tryb eliminacji, a także gry na MŚ.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

a możesz wyjaśnić jak się gra w tą grę ? To jakieś mistrzostwa czy po prostu można wybierać kraj na jaki można zagrać?

Jak się gra? jak grałeś w FIFE to pewnie wiesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...