Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze zgraniem plików z telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym że po podłączeniu telefonu i próbie otworzenia np zdjęcia czy zgrania go na komputer wszystko po prostu sie zawiesza i po jakims czasie wywala taki błąd

5341c3c44c755.jpg Stało się to w sumie tak nagle nigdy nie mialem takiego problemu, telefon prawie ze nowy android 4.1.2.

A i jakby co na innym telefonie otwiera normalnie wiec to też nie wina windowsa.

Czasem otworze 2 zdjecia jakims cudem, i wywala to

5341c5350c1d8.png

fjlw0o.jpg

Opublikowano

A my z opisu mamy się domyślić jaki masz telefon i czy to karta SD czy pamięć wewnętrzna

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie wiem co ci po telefonie skoro podalem wersje androida, karta czy pamiec wewnętrzna efekt ten sam. galaxy s3 mini. ustawienia fabryczne nic nie daly

fjlw0o.jpg

Opublikowano

ale normalnie z telefonu tez nie zgrywa wiec karta nie ma nic do tego, wyjąłęm ją. Nie próbowalem podłączać aparatu ale inny telefon, xperia x10 mini, i dziala.

Druga sprawa to taka ze zgrac na telefon moge wszystko, ale z telefonu na komputer juz nie idzie.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

ale normalnie z telefonu tez nie zgrywa wiec karta nie ma nic do tego, wyjąłęm ją. Nie próbowalem podłączać aparatu ale inny telefon, xperia x10 mini, i dziala.

Przerzuc wszystko na kompa i sformatuj karte.

Czy po wlozeniu innej karty pamieci tez tak jest ?

I jaki masz system ?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Przerzuc wszystko na kompa i sformatuj karte.

Czy po wlozeniu innej karty pamieci tez tak jest ?

I jaki masz system ?

No dobra ale ja po prostu chce zgrac cos z pamieci wewnetrznej nie karty. Windows 7 Professional

fjlw0o.jpg

Opublikowano

dlaczego pytałem o telefon? BO TO WAŻNE !

Galaxy Mini S3 ma czasem  problemy z odczytem zapisanych danych na karcie albo z pamięci wewnetrznej , w sumie nic na to nie poradzisz i tylko serwis 

wyszła wadliwa seria w 2012 roku i po jakimś czasie mimo że działa wyśmienicie telefon całkiem odmawia współpracy w odczytaniu NAND jak i SD , problem dotyczy S3 jak i S3mini

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Podlacz telefon kablem pod usb

wejdz w :

Panel sterowania\Wszystkie elementy Panelu sterowania\Urządzenia i drukarki

Kliknij PPM na urzadzenie i rozwiazywanie problemow lub wlasciwosci->sterowniki->aktualizuj sterownik

@ Up wyjasnione ja podalem podstawowe problemy

1386175744-U112610.png
Opublikowano

sprawdź na innej karcie, ale jak napisałem 90% użytkowników tego modelu oddaje telefony na gwarancje i dostają wymienione na nowe z powodu wady telefonu ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...