Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build]Asha

Gość aras056092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie...jakie mam itemki kupować do ashy czy mam iść na tanka czy DMG ?

Narazie robię tak: kupuje wszystko na DMG a gdy został mi ostatni slot na item to kupuje „plemieną zbroje” która daje 1000hp czy dobrze robię ?

Opublikowano

Nie robisz jej pod tanka to jest ADc polega na dmg, zamiast plemiennej kupuj Anioła Stróżna / Całun Banshee bardziej przydatne przynajmniej dla mnie : ) 

Berserki -> Krwiopijca -> Statikk ->Infinity Edge to chyba ostrze nie skonczonosci czy cos w tym stylu -> Ostatni Szept - Całun Banshee/ Anioł Stróż

Opublikowano

Bersekerki-> Krwiopijca -> Kosa Statika -> Ostrze nieskończoności -> Ostatni szept -> GA/Banshee

Jeśli pomyliłem gdzieś nazwy to przepraszam, lecz mam LoLa po angielsku i nie do końca wiem czy to tak po polsku się zwie.

Liczę na + ;3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Kh4'zior

Tak ma to wyglądać ? :

Berserki -> Krwiopijca -> Statikk -> Ostrze nieskończoności -> Ostatni Szept -> Całun Banshee/ Anioł Stróż

Opublikowano

to znaczy wiesz 1 item to na pewno jest krwiopijca, potem dopiero buty, ostatnio na mecie lepszy jest krwiopicja - buty - phantom - last whisper potem dopiero core itemy

Opublikowano

@good

Mógł byś mi ułatwić i zrobić sztrzałkami zebym się ogarniał . Przykład „plemiena zbroja -> ostrze” aha i poprosze nazwy itemów po polsku . (mam lol-a po polsku)

Opublikowano

@Kh4'zior

Tak ma to wyglądać ? :

Berserki -> Krwiopijca -> Statikk -> Ostrze nieskończoności -> Ostatni Szept -> Całun Banshee/ Anioł Stróż

tak właśnie ma to wyglądać jeżeli jest ci wygodniej tu kupujesz pierw K.W ten za 1550 od Krwiopijcy dokończ buty berserki i potem wszystko tak jak pisałem dobry build :)

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedź szczególnie GOOD i Kh4'zior innym też ale mniej ;) Temat do zamknięcia.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...