Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NPC Strażnik

Daяîυѕz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wstyd Ci takie gówno wstawiać? :/ Lajka nie będzie, przykro mi. Chciałem serwer na gotowcach postawić, ale widzę, że z takimi NPC to daleko nie zajadę.

Opublikowano

Zgadzam, się wygląda jak z Plemiona. Ale ładnie się prezentuję łap +

ziAxB2s.png?1

Opublikowano

Nie wstyd Ci takie gówno wstawiać? :/ Lajka nie będzie, przykro mi. Chciałem serwer na gotowcach postawić, ale widzę, że z takimi NPC to daleko nie zajadę.

nie musi ci się podobać, jedynym się podoba a drugim nie, normalna sprawa. Pozdrawiam.

m1jO9Go.png

Opublikowano

Zgadzam, się wygląda jak z Plemiona. Ale ładnie się prezentuję łap +

Sądząc po Twojej sygnaturze, nie wiele potrzeba żeby Cię zadowolić.

@topic - Zajebisty model, oby tak dalej, nie szukasz może posady w teamie jako exporter modeli?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Taki sobie strażnik  -.-

ss:

49lfaesm1xjk.png

Download:

http://speedy.sh/BqVex/wiese-rpy.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/68c9a2e9494469cb1b6c97ea60185cc3a00bb84fc56f3c341e375fddd97fec63/analysis/1396816000/

Może się przyda a może nie, lepiej dodać niż usunąć.

Pozdrawiam Multitabs.

Model był już na paru Serwerach.

Multi co ty tak szalejesz?

54010287442563618639.png

Opublikowano

Sądząc po Twojej sygnaturze, nie wiele potrzeba żeby Cię zadowolić.

@topic - Zajebisty model, oby tak dalej, nie szukasz może posady w teamie jako exporter modeli?

nie, nie szukam.. gdyż u was są tylko i wyłącznie osoby zwane exporterami modeli, wgl potraficie coś poza nakładaniem topazu na ssy oraz na te swoje wyexportowane modele ?  :)

m1jO9Go.png

Opublikowano

npc jak npc jeden drugiemu nie równy, ale ten faktycznie paskud ;D

The past has gone

Opublikowano

nie, nie szukam.. gdyż u was są tylko i wyłącznie osoby zwane exporterami modeli, wgl potraficie coś poza nakładaniem topazu na ssy oraz na te swoje wyexportowane modele ?   :)

Potrafimy rzucić Ci wyzwanie w znalezieniu kogoś kto stworzy lepszą mapę od Nas.

Ponadto nie wiem gościu z czym masz problem, to że exportujemy coś własnego chyba działa na Nasz +, nie musimy kraść z innych clientów lub pobierać masy paskudnych rzeczy do których link skopiuje dziesiąta osoba z kolei, jak to robi statystyczny retard którego świetnym przykładem jesteś np. Ty.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Potrafimy rzucić Ci wyzwanie w znalezieniu kogoś kto stworzy lepszą mapę od Nas.

Ponadto nie wiem gościu z czym masz problem, to że exportujemy coś własnego chyba działa na Nasz +, nie musimy kraść z innych clientów lub pobierać masy paskudnych rzeczy do których link skopiuje dziesiąta osoba z kolei, jak to robi statystyczny retard którego świetnym przykładem jesteś np. Ty.

Przez takie osoby jak mark treen naid mizune bomb keyto ridack itp. Itd metin zmienia sie w mieszanke wszystkich mmo

Doceniam wasza prace ale lepiej jakby nie bylo sourca i pluginow gr2.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Przez takie osoby jak mark treen naid mizune bomb keyto ridack itp. Itd metin zmienia sie w mieszanke wszystkich mmo

Doceniam wasza prace ale lepiej jakby nie bylo sourca i pluginow gr2.

Lepiej ponieważ Ty nie umiesz?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Lepiej ponieważ Ty nie umiesz?

nie. Ale niektóre modele dobrze się prezentuja ale niektóre nie.

Poczekamy rok dwa i co druga osoba bd wyciagac modele i exportowac do mt2.

54010287442563618639.png

Opublikowano

I dobrze. No chyba, że lepiej dla Ciebie żeby metin był 100 lat za murzynami jak za pomocą takiego NPC jak jest powyżej.

wyjdź lizodupie z tematu bo mi się ciebie szkoda robi ty pusta ofiaro losu.

m1jO9Go.png

Opublikowano

Mi się Strażnik podoba. Gdybym miała swój serwer to postawiłabym ich dwóch przy bramach lub jakimś ważnym NPC ~ królu :) Więc jak najbardziej można podziękować za wstawkę.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...