Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 8.1 - pasek start.

marcinkloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak kolega wyzej aktualizacja wyjdzie za pare tygodni z tego co pamietam... Lecz wedlug mnie zniszczy to ten magiczny wizerunek Win 8.

Opublikowano

W8/8.1 niby niby lepsze bo mniej ramu uxywaja ale co to za roznica jesli ma sie +8gb.

Z reszta mi na w8.1 nie chce polowa starych gier dzialac. Wczoraj przez 30 min walczylem z mt2 zeby uruchomic...

graphic.png
Opublikowano

W salonie właśnie zainstalowałem 8.1 wcześniej 7 była i puki co to nie mogę dojść dlaczego filmy full hd mi lekko laguja, a przy 7 która brała 2x tyle sprzętu chodziły płynnie. 4 rożne kodeki ale dalej to samo :/

Opublikowano

Niby aktualizacje z menu start zainstalowałem, trochę zmian jest, ale jak włączyć normalny menu start (ten z W7) to nie wiem. Mi to różnicy i tak nie robi bo i tak od ponad roku pracuje na 8, ale jestem ciekaw jak to wygląda ;)

btw. 30 minut z mt2? To co ty żeś z tym systemem robił? Mi na lajcie wchodzi i wchodziła każda gra (z wyjątkiem Wolf Team - anti cheat nie współpracował z W8, nie wiem jak jest teraz; i z minecraftem an samym początku miałem problemy; cała reszta bezproblemowo (w tym privy metka))

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...