Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Testy THC

KLATKER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy jeżeli będę miał testy moczu aby sprawdzić wydolność nerek to jest szansa że wykryje THC? Bakałem co 2 dzień i teraz przestaje na 2 tygodnie.

Opublikowano

Po odstawieniu na 2 tygodnie jak bakałeś co 2 dzień to dużo. Zostanie we krwi na jakieś 2 miechy a w moczu to maksymalnie miesiąc.

Aby wykryło THC muszą robić badania właśnie na thc. Nie powinni ci robić więc się nie bój :).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Żeby ci coś wykryło muszą Ci zrobić specjalne testy na THC. Sądzisz ,że przy okazji jakiś tam badań w szpitalu będą ci robić dodatkowo test na thc?

Opublikowano

To nie wiem ja słyszałem ze wlasnie jak sie duzo cytryn pomarańczy itd je to thc szybciej zanika ale moze to z krwi ?? Juz sam nie wiem

Opublikowano

Dobrze mówisz, ale to nie zawsze działa ;D I trzeba zaczać wpierdalać witamine c juz dwa dni przed testami :D

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Mi tam wydawało, że przy badaniu nerek - organu odpowiedzialnego za czyszczenie organizmu powinno się robić bilans chemiczny ale co ja mogę wiedzieć o.O

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie wykryją, musieliby robić Ci testy strikte pod to.

Co do tej cytryny, musiałbyś naprawdę dużo zjeść, żeby zadziałało.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...