Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Wywala mnie z gier

LuxarPL

Pytanie

Opublikowano

Od niedawna mam pewien problem. Kiedy gram sobie w jaką kolwiek grę to albo wywala mnie na pulpit (kiedy mam fullscren) albo "ramka gry" robi się jasnoniebiesja i tracę kontrole nad grą, muszę wtedy kliknąć myszką na ekran. Mam Windows XP (Najchętniej wyjebalbym ten komputer na zlom ale musze sie jeszcze męczyć)

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam identyczny problem na drugim kompie, ale tam winowajcą jest aplikacja dołączona do Adaptera WiFi na USB. Po wyłączeniu jej wszystko śmiga x) Upewnij się że nie masz odpalonych jakiś zbędnych gówien w tle.

Opublikowano

To nie przez komputer, mój kolega ma ten sam problem a komputer ma 2 miesiące, ja mam komputer 2 lata i mam to samo... myśle że to wina jakiejś aplikacji

"Życia smak gorzki poznaj, poczuj go na skórze jak to jest kiedy chcesz ale nie ma nic na dłużej otoczony samotnością jak siwym dymem tak jak latam za pieniądzem tak rozpalam co godzine" ~ TPS <3

Jestem KIBOLEM i jestem z tego dumny !

Opublikowano

Info nt. tego że system spiracony odpada, i ja i mój kolega mamy oryginały :)

"Życia smak gorzki poznaj, poczuj go na skórze jak to jest kiedy chcesz ale nie ma nic na dłużej otoczony samotnością jak siwym dymem tak jak latam za pieniądzem tak rozpalam co godzine" ~ TPS <3

Jestem KIBOLEM i jestem z tego dumny !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...