Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca sie grać ?

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie czy opłaca sie grać w Wot'a jezeli nie mialem nigdy stycznosci z gra z czolgami i nie gralem w wot'a nigdy ? 

Oj przepraszam jakbym mogl zapomniec tankow na pegazusa ale to raczej juz co innego xD 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Czy się opłaca.... musiałbyś ściągnąć i sam zobaczyć ale odrazu mówię, że jest mnie noobów niż w LoL'u.Ale to już tylko od Ciebie zależy czy Ci się spodoba czy nie.

Opublikowano

Jasne że się opłaca, ale czy Ci się spodoba, to my już nie wiemy. Pooglądaj na YT jak grają i sam oceń.

Opublikowano

+: Fajna grafika, duzo czolgow do zrobienia, przyzwoity balans, kilka trybow rozgrywki

-: duzo noobow i cheaterow, zle dzialajacy system spotowanie, zlota amunicja, losowanie dmg i penetracji +/- 25%,

trzeba miec duzo cierpliwosci i jakas fajna ekipe by nie zrezygnowyc z gry

860331433165800174608.png

Opublikowano

+: Fajna grafika, duzo czolgow do zrobienia, przyzwoity balans, kilka trybow rozgrywki

-: duzo noobow i cheaterow, zle dzialajacy system spotowanie, zlota amunicja, losowanie dmg i penetracji +/- 25%,

"Dużo cheterow" - Cheater to osoba która Cię niszczy? Widzę podejście jak mój tata... Do tej gry nie ma cheatów.

Opublikowano

Zachowanie pomidorka.

,,Cheaty, złoto, penetracja"

Serio trzeba tłumaczyć do czego używa się złota?

Na początku może wydawać Ci się, że gra jest nudna, ale od 5 tieru powinno Ci się fajnie grać.

Opublikowano

Gra fajna ale na  2 tygodnie jak dla mnie. Grając dłużej nic nie zobaczysz nowego niby wprowadzają jakieś nowości ale ja nic nie zauważyłem, osobiście czekam na armored warfare. Dodatkowo czołgi niektórych nacji są op i nie mamy z nimi szans przy losowaniu w tej grze.

Opublikowano

Gra fajna ale na  2 tygodnie jak dla mnie. Grając dłużej nic nie zobaczysz nowego niby wprowadzają jakieś nowości ale ja nic nie zauważyłem, osobiście czekam na armored warfare. Dodatkowo czołgi niektórych nacji są op i nie mamy z nimi szans przy losowaniu w tej grze.

Po dwóch tygodniach na pewno daleko doszedłeś...

Pograj większymi tierami to gra sprawia przyjemność.

Opublikowano

Po dwóch tygodniach na pewno daleko doszedłeś...

Pograj większymi tierami to gra sprawia przyjemność.

Nie grałem 2 tygodnie, grałem więcej czasu ale zazwyczaj 2 tygodnie i przerwa bo gra mnie nudziła, najwyższy tier jaki miałem to 7 prawie 8 i dobrze mi się nim grało ale co z tego jak gra stawała się coraz bardziej nudna. Dodatkowo jedna nacja jest dużo silniejsza od drugiej np. większość czołgów niemieckich nie ma szans z ich rosyjskimi odpowiednikami na tym samym tierze. Przykład KV1-S ( moim zdaniem ten czołg już dawno powinien być osłabiony) vs VK36.01h. Nie ma się co dziwić, tą grę robią Rosjanie.

Opublikowano

Nie grałem 2 tygodnie, grałem więcej czasu ale zazwyczaj 2 tygodnie i przerwa bo gra mnie nudziła, najwyższy tier jaki miałem to 7 prawie 8 i dobrze mi się nim grało ale co z tego jak gra stawała się coraz bardziej nudna. Dodatkowo jedna nacja jest dużo silniejsza od drugiej np. większość czołgów niemieckich nie ma szans z ich rosyjskimi odpowiednikami na tym samym tierze. Przykład KV1-S ( moim zdaniem ten czołg już dawno powinien być osłabiony) vs VK36.01h. Nie ma się co dziwić, tą grę robią Rosjanie.

7 tier miałeś i oceniasz grę na nudną, bo zapewne zbyt długo trzeba farmić kolejny czołg...

VK ma szanse wygrać z S'ką, lecz wszystko zależy od gracza.

Opublikowano

Miałem 7 tier i brakowało mi jakiegoś 10k expa do następnego czołgu więc nie czekałbym długo, poza tym nie grałem 1 drzewka. Najbardziej wkurzające w tej grze jest to że robisz sobie drzewko, a potem okazuje się że te czołgi na wyższych tierach to gówno, bo gra nie jest dobrze zbalansowana. Jak ktoś chce grać w tą grę to jedynie czołgami rosyjskimi bo reszta, oprócz niektórych amerykańskich nie ma z nimi szans. Wiem że VK ma szanse na wygraną z KV1-S ale jest to o wiele trudniejsze niż w drugą stronę.

Opublikowano

Mi również bardzo przyjemnie się grało. Grafika jest przyzwoita, możesz wybierać spośród czołgów, ulepszać je. No, szczerze polecam. :)

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Miałem 7 tier i brakowało mi jakiegoś 10k expa do następnego czołgu więc nie czekałbym długo, poza tym nie grałem 1 drzewka. Najbardziej wkurzające w tej grze jest to że robisz sobie drzewko, a potem okazuje się że te czołgi na wyższych tierach to gówno, bo gra nie jest dobrze zbalansowana. Jak ktoś chce grać w tą grę to jedynie czołgami rosyjskimi bo reszta, oprócz niektórych amerykańskich nie ma z nimi szans. Wiem że VK ma szanse na wygraną z KV1-S ale jest to o wiele trudniejsze niż w drugą stronę.

Ruskie są op, lecz inne nacje, jak najbardziej mają z nimi szanse. Kv-1s dostanie nerfa. WTF nie jest op, bo trza czekać 60 sec na rld + "op" pancerz. Gra jest dobrze zbalansowana, każdy czołg ma jakieś zadanie na polu bitwy. Jak grałeś spoterem jako HT'kiem i dziwiłeś się, że ogarnięty gracz w HT Cię rozwalał to gratuluję, jestem pewny Twoich statystyk. 

Opublikowano

+ Dobra grafika, brak cheaterów, dużo ciekawych czołgów, mało trolli, Dobra logika 

- WG to słaby developer, idioci na czacie, Troszkę goold nobów. 

Osobiście polecam zagrać, gra szybko się NIE nudzi :P ponyswagplz.png?2

Niespodzianka

<

Opublikowano

Ruskie są op, lecz inne nacje, jak najbardziej mają z nimi szanse. Kv-1s dostanie nerfa. WTF nie jest op, bo trza czekać 60 sec na rld + "op" pancerz. Gra jest dobrze zbalansowana, każdy czołg ma jakieś zadanie na polu bitwy. Jak grałeś spoterem jako HT'kiem i dziwiłeś się, że ogarnięty gracz w HT Cię rozwalał to gratuluję, jestem pewny Twoich statystyk. 

KV-1S nie jest najlepszą szóstką. Jest prosty sposób na niego, a mianowicie strzelanie w bok, bo masakrycznie ten czołg płonie.

Opublikowano

Człowieku skąd wiesz że grałem spoterem jak ht? Ten KV-1S miał dostać nerfa już 1,5 roku temu i co? Gra jest źle zbalansowana, wiem bo grałem 1-10 tierami mimo że na głownym koncie mam 7 tier. Widze że dla ciebie normalne jest to że grając 6-7 tierem wrzuca cię do 10 i nie mówie tu o spoterach tylko takich czołgach jak kv3, tiger, is. Zresztą choćbym ci dawał więcej argumentów na - tej gry to i tak bym cię nie przekonał bo widać po twoim profilu że jesteś fan boyem tej gry. Tak samo tiger 1 jeden z lepszych czołgów w historii, a oni zrobili z niego gówno.  Poza tym po samym zachowani wargamingu widać że to gra zrobiona pod rosyjskich graczy którzy będą grać rosyjskimi czołgami. Po samych twoich postach widać że hejtujesz wszysykie gry o tematyce czołgów np WT a zachwalasz jaki to wot jest fajny. Pewnie nawet nie grałeś 

Jak można WT grę która jest w  becie nazywać gównem. 

Opublikowano

Nowy gracz nie będzie wiedział o co chodzi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...