Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fly Hack

milusniski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty nie rozumiesz że nie prosimy o hacki do ciebie chyba trzeba mowic po chińsku już któryś raz z kolei prosisz o gordony ghost mode a teraz o fly hack jak lubisz komuś zawracac dupe to zamiast tego zrób cos pożytecznego albo przynajmniej się zamknij i odetnij palce !!!!!!!!!!

Opublikowano

A ja wyjątkowo nie będę :

" 5. Zakaz Proszenia o hacki i podobne programy (Użytkownik dostaje Ostrzeżenie 20% i zawieszenie konta na 3 dni)"

Weź przeczytaj regulamin kurwa, już 4 temat z prośbą o hacka zakładasz !!!

Może Ci pomoże funkcja mojego hacka (visual) dzięki której kamera przenosi się wysoko nad mapę i możesz wszystkich snajperką zabijać.

I link to regulaminu:

Lokalny http://www.mpcforum.pl/topic/27243-regulamin-lokalny-dzialu-combat-arms/

Całe mpcforum http://www.mpcforum.pl/forum-19/announcement-1-regulamin-forum-mpc/

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

JAk to po co te przeklenstwa jak jestes tu nowy to przeczytaj regulamin a nei zawracasz ludziom dupe!! wes nie dawaj - tym co mowiom prawde bo i tak juz raport póściłem jak pisałeś o ghost hacku jakies 5minut temu te forum nie dla ciebie widocznie :P

Opublikowano

A ci co mówili zle o tobie to jescze im dam + powinienes dostac warna + dla noliveb bartek232323 enzil i qscad i hogan tez chociaz nei powinien byc taki dla niego miły

dajcie mi tez + :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...