Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana czołgu i statystyki w dół?

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż grałem IS-3  grało mi się świetnie ale w końcu musiałem się przerzucić na 9 tier is-8 i chodzi o WN8 podczas gry IS-8 zaczęło spadać, gorzej się gra i wydajność gracza spadła na ss pokaże  i teraz pytanko to zależy od czołgu ? bo IS-8 zazwyczaj przegrywam mimo wysiłku w bitwie -,- 

post-253726-0-59205900-1396812390_thumb.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Po prostu za słabo grasz?

nie koniecznie.

Również ostatnio u siebie to zauważyłem gdy przeszedłem z 59-16 na wz istna makabra :/ grałem jak za przeproszeniem kretyn.

sam jestem na is 3 wiec nie wiem za bardzo czym te czołgi sie różnią (wiadomo obrażenia,penetracja,pancerz itd) lecz nim nie grałem.

pamietaj że grasz na stockowym czołgu wiec potrzeba czasu aby przystosować sie do niego i wyciskać z niego maximum.

sam staram sie teraz rozkminic wz wiec znam Twój ból bo bodajże 20 grach - ok 40% win rate....

Opublikowano

@up ale ja gram is-8 full max wszystko + gold pociski  i zawsze wywala że jestem 15 od góry i pełno x jest ;c a weź takiego e 100 przebij jak ci zasłoni przednią płytę, teraz t18 i matilda próbuje nadrobić all a tak w ogóle is-8 ma słabszy pancerz jak się nie myle...

za wysoka sygnatura

Opublikowano

poprostu is8 nie robi takiej sieczki jak is3

poznaj lepiej weakspot, np jak e100 schowa dolna plyta mozna ja przebic w wizjer na wiezy i nie trzeba do tego golda

staraj sie bardziej flankowac bo 8 jest dosyc miekka a kadlub to istny karton

860331433165800174608.png

Opublikowano

Ponieważ is-3, a is-8 to jak niebo, a ziemia. IS jest jedynie mobilniejszy i ma nieco lepszą lufkę, chociaż wolę lufka iska 3 na 8t, niż is-4 (bo ta jest w 8) na 9. Ten czołg jest do dupy, miałem tak samo. Z czasem się nauczysz nim grać, dowiesz się, że 20mm z boku (z moich obserwacji tyle ma) nie nadaje sie do sidescrapa, we wieże wchodzi wszystko od 8t+, a tym działem trza walić po weakspotach. Po tym staty będą się utrzymywać. Graj sobie iskiem 3 dla relaksu i poprawy statystyk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...