Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt Kwadratowa Planeta

MarkusPLGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie gracze i nie tylko !!!

Stosunkowo nie dawno wpadłem z kumplami na pomysł stworzenia serwera minecraft, ale nie zwyczajnego chodziło mi tu o coraz bardziej popularny serwer RPG. Pisze ten temat głównie po to, żebyście pomogli stworzyć coś więcej niż serwer, jednak zanim opisze serwer na szybko coś o mnie, no więc nazywam się Marek, grami, pluginami, programami oraz tworzeniem np. stron internetowych (chociaż cały czas się uczę, w miarę to ogarniam) interesuje się od zawsze. Myślę, że mój opis nie jest na tyle ważny w tym temacie, więc przejdę do rzeczy, czyli do opisu serwera oraz tego czego bym wymagał od Was:

Więc na serwerze chcę stworzyć wiele wspaniałych budowli, wsi, zamków ściśle połączonych ze sobą fabułą. Po za tym możliwość "rozgoszczenia się'' w otwartym świecie, chodzi mi o to że przemieszczając świat serwera mogli byśmy znaleźć np. dangeony, obozy wrogo nastawionych NPC itp. Dzięki zadaniom pobocznym, (które będziemy mogli wykonać więcej niż tylko jeden raz ) zdobędziemy złoto potrzebne do kupienia EQ. Mam też zamiar zrobić coś w rodzaju PVP w grupach oraz solo 1 v 1 (za pomocą pewnego pluginu). Oczywiście nie może zabraknąć LVL oraz rang na serwerze. Myślę, że uda się stworzyć taki oto serwer, choć będzie on wymagał wiele pracy.

Dobra końec gadki szmatki przejdźmy do formalnościszukam ochotników na sponsorów (tak wiem łamie regulamin, ale szczegóły na PW), budowniczych, osoby zajmujące się pluginami, osoby, które zajmą się ts3, oraz osoby, osoby, które wpełni ogarniają plugin citizens.

Jeśli chodzi o serwer do budowy serwera (hmm dziwnie brzmi ;)  to mam na niego środki. Serwer chce postawić na hostingu SoRed, sam mogę co miesiąc wraz z kumplami płacić 40 zł, a ile slotów będzie i czy projekt się uda zależy tylko od Was. Pisać na PW lub na mój email [email protected]

Pozdrawiam i zachęcam do współpracy...

MarkusPLGames

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...