Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Współpraca przy nowym portalu i forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam osób, a najlepiej jednej osoby do współpracy przy projekcie portalu.

Wymaganie:

Najlepiej gdyby osoba zgłaszająca się grała w CS'a i chodziła do technikum na kierunek informatyk. Zgłaszając się bądź świadom wydatków w pln, im nasz więcej tym mniejsze koszty od każdego.

Mile widziane umiejętności w tworzeniu stron.

Jeżyki takie jak php, html5, css3, js oraz osoba od grafiki.

Jeśli nie spełniasz jakiś warunków wystarczy żebyś grał w cs'a i miał trochę pln :)

Zgłaszając się w temacie wpisz: Zgłoszenie 04062014-Twój Wiek

Dzięki wielkie za przeczytanie ;)

Opublikowano

Tylko mam taką sprawę:

Mile widziane umiejętności w tworzeniu stron.

Wygląda to jak zachęta do wspólnego grania w CS, a technikum nie ma nic tu do rzeczy, każdy może umieć Tworzyć Strony WWW.

Ale skoro ten ktoś, czyli dla przykładu ja, mam ponosić koszty, to co dostanę w zamian?

Opublikowano

Słuszne pytanie pana wyżej && Może byś trochę bardziej opisał, napisał co to wgl będzie..., jakiś element zaciekawienia ...

------------------------------------------------------------

~`Chcesz zamówić u mnie stronę? Chcesz zapoznać się z moimi pracami? A może kojarzysz mnie z jakichś innych projektów i jesteś zainteresowany moimi usługami? Jeżeli tak to zapraszam Cię do mojego portfolio: www.theneuronsky.pl, a jeżeli nie to też Cię tam zapraszam  :)

------------------------------------------------------------

Opublikowano

a technikum nie ma nic tu do rzeczy, każdy może umieć Tworzyć Strony WWW.

Nic, po prostu tak było by fajnie :)

Ale skoro ten ktoś, czyli dla przykładu ja, mam ponosić koszty, to co dostanę w zamian?

Będziesz współwłaścicielem serwisu :)

Opublikowano

No tak, tylko żeby zarabial to musisz mieć użytkowników, więc trzeba coś robić aby oni byli, samo się nic nie zrobi :) Bez ryzyka nie ma kasy :)

Opublikowano

Ty nie robisz łaski przyjmując kogoś do swojej nieistniejącej sieci serwerów kanter strike tylko łaskę robi osoba, która się zdecyduje poświęcić Ci swój czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...