Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HELP :P

Kakarott1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem z komputerem bo kupuje sobie gry na steam WarZ , chce DayZ ale nie wiem jak kupic ( napiszcie jak i ile kosztuje ) + musze dokupic RAM, mam tylko 2gb system Win7 32 bit, 4 sloty na ram 2 zajete i 2 pytanie. Czy jak pojde do Progisu to mi moga zamontować 2x2gb ramu? Bo Na WarZ trzeba 4 gb , wiec wiec :D Piszcie , jak cos moge gg podac i napisze co mam w tym zlomie xD

Opublikowano

Po pierwsze nie obrażaj użytkowników forum, bo tym bardziej nie odpowiedzą. ;) Co do pytania pierwszego DayZ występuję w dwóch wersjach. Pierwsza to modyfikacja do gry Arma 2 oraz jego DLC Operation Arrowhead. Natomiast druga to wersja samodzielna obecnie w fazie alfa, aby zagrać w modyfikacje potrzebujesz Arma 2 & Arma 2 Operation Arrowhead i DayZ Commander'a krótko mówiąc jest to program który zrobi wszystko za ciebie tzn. zainstaluję DayZ oraz pobierze wszystkie potrzebne aktualizację. Wersja Standalone jest do kupienia na platformie Steam lub na allegro. Polecam bezpośredni zakup ze steam, bo na pewno więcej zaoszczędzisz. Standalone nie potrzebuję żadnych programów itd. Pobierasz i grasz. ;) Na drugie pytanie raczej nie udzielę ci odpowiedzi bo nie jestem specjalistą od sprzętu jednak o ile się nie mylę to skoro masz cztery sloty wolne a dwa zajęte to bez problemu możesz w ten jeden slot włożyć 2gb lub 2x1gb. Wiedz też że jeśli planujesz powiększenie ram'u do 4gb to polecam zainstalowanie 64 bit'owej wersji systemu. O ile twój procesor ją obsługuję. ;)

Zapomniałem dopisać kosztów :P Arma 2 & Arma 2 Operation Arrowhead kosztują ok. 40zł natomiast DayZ Standalone zależnie od kursu Euro, ale przeważnie waha się w okolicach 100-120zł

Opublikowano

Dzieki , + sorry ale no wiesz.. Ja nie chce miec Stanalone bo dla mnie jest zjebany HUD , czyli musze miec darmowa Arme + Arme II Operation Arrowhead , i musze pobrac DayZ Commander ;d?

Opublikowano

Dzieki , + sorry ale no wiesz.. Ja nie chce miec Stanalone bo dla mnie jest zjebany HUD , czyli musze miec darmowa Arme + Arme II Operation Arrowhead , i musze pobrac DayZ Commander ;d?

Tak, możesz mieć darmową Arme II lub też płatną którą bardziej polecam bo nie jest to duża różnica w cenie, ale bardzo duża w grafice i Arme 2 Operation Arrowhead no i oczywiście DayZ Commander'a. ;) 

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...