Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiększyć FPS na słabym komputerze na Ascarial.pl?

Wiciu05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !
Mam problem, ponieważ gram na swoim baaaardzo starym komputerze na serwerze Ascarial.pl. Strasznie mi laguje i nie wiem co zrobić.. Chodzi mi o FPS'y bo internet mam dobry :) Dodam, że jak zaloguję się na Sklepy w m1 to ledwo moge się ruszyć i jest straszna lipa .. Proszę o jakieś rady, co zrobić aby mieć więcej FPS'ów. Proszę o pomoc ! Proszę bez hejtów i innych obraz, że mam słaby komputer itd. czy też żebym kupił.. Planuję kupno nowego komputera jednak pewnie dopiero w wakacje.

Opublikowano

Karta graficzna: NVIDIA Geforce 6200 TurboCache

Procesor: Intel® Celeron® CPU 2.93 GHz

Tak, wiem padaka komputer :(
Ale mimo wszystko proszę o pomoc

Opublikowano

Okej dzięki panowie ;)
Ale mam jeszcze jeden problem bo gdy ruszam myszką to zaczyna mi lagować metka a jak już nią nie steruje tylko ją zostawiam bez ruchu i gram na klawiaturze, że biję spacją chodzę ASWD to jest git. Co mam zrobić, żeby normalnie grać myszką i mi nie lagowało ?

Opublikowano

hmm sczerze to wiele na to nie poradzisz ,ale możesz sprawić chodź trochę by gra działa płynnie.

1.Wyłącz all programu skype/gg/przeglądarki

2.Nwm jak u ciebie z netem ,ale jak masz 1 MB+ to już dobrze

3.Przeskanuj kompa programem AVG i usuń wirusy mi spowalniały komputer o jakieś 20% takie virusy oczywiście jeżeli podejrzewasz ,że są.

4.Off cienie/off mgła/zmniejsz rozdziałke w configu

5.TuneUp untilles ( COŚ JAK ANTYWIRUS ,ALE TROCHE LEPSZY USUWA ZBĘDE ŚMIECI Z KOMPA)

!Jak chcesz to podkręć procka i grafikę ,ale nie rób tego jeżeli sie na tym nieznasz

One hits,one hits runeyylo yea lets go bitches

Opublikowano

słyszałem coś o podkręcaniu procka i grafiki ale nie koniecznie wiem jak to zrobić. Na pewno by się przydało :) A co poradzić na tą myszkę? kiedy nią ruszam zaczyna mi lagować a kiedy przestaję ruszać jest spoko .. Internet mam 10 Mb więc z tym nie ma problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...