Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking Vista ; /

Kibonek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki duży problem , a mianowicie ściągam najnowszą wersje SroKinga 2.0.19 załączam , zarejestrowałem się już tam , wpisuje pasy i klikam "Login" wybieram opcje Start i przełącza mnie do okienka gdzie moge odpalic 10 silków i tu jest poblem ponieważ gdy klikam "Start" komputer chwilke myśli i wyskakuje error " Please execute Silkroad.exe" co mam zrobic ? Wyłączyłem już UAC, a programu antywirusowego nie posiadam i mam Viste; / Prosze o szybką odpowiedź i z góry dziekuje .

Opublikowano

Ale ja nie mam żadnego silka odpalonego w tym czasie, właśnie o to chodzi , że nie moge w ogóle załączyc Silka :(

Opublikowano

Otwieram folder z SroKingiem, uruchamiam poprzez Launchera, wpisuje pasy , klikam login potem start game i wyskakuje mi MultiClient Manager i moge tam odpalic 10 Silków pisze: Start game, inject game i takich 110 okienek mam , klikam na pierwszy lepszy daje opcje start game , zalacza sie Silkroad Guard potem chwilke się wczytuje i nagle wyskakuje ten głupi error : (

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

witam,

Zainstaluj OCX Files, Libary Files, Net Frameworka 3.5. Linki są dostępne na stronie z ibotem http://www.mpcforum.pl/topic/52386-tutorialibot/ wczoraj zainstalowałem wszystkie te 3 programy ale nie działało dopiero po uruchomieniu ponownie (dziś rano) odpalam z ciekawości patrze a on normalnie sie uruchamia. może i wam bedzie działa a i jeszcze zmieniłem nazwe SilkErrSende... na taką SilkErrS.

• Dodaj nową pozycję...