Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lol i fpsy...

djyanekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wyszedł nowy tryb U.R.F grałem sobie na nim od początku i od wczoraj zaczęły mi spadać FPS'y gram na B.Niskich i mam zazwyczaj 54-34 fpsy a gdy zacząłem grać dzisiaj to mam 34-09 takie skoki nie da sie grać wbijam sie pod wieże mało jest minionów to mi spada do 09 albo scina kompletnie na 3-6sek proszę nie podawać żadnych tematów bo wszystko próbowałem :) Wie ktoś o co chodzi? 

Mój komputer 
Procek: Intel E5700 3ghz
Ram:3gb ddr2
Karta: Ati Radeon HD5450 512mb
I to wszystko :)

Opublikowano

Wyczyść podzespoły komputera z kurzu,sprawdź temperatury oraz przeczyść kompa ccleanerem(jak i usuń niepotrzebne pliki).

Opublikowano

Kurz wyczyszczony przeskanowałem stery pobrane i karta dobra temperatura od 38*C do 48*C gdy zagram 2-5 meczyków to jest 57*C ale jak przeczyściłem to rzadziej mi sie to zdarza ale nadal mam te spadki jak gram 1 raz to odrespia mi na fontannie i mam 09-11-19-28-54 i tak do 2-5 meczy potem ściny i 09 i podskakuje do 50 :c

Opublikowano

Możliwe , że syf ci się wkradł na PC użyj przywracania systemu ,

ew. zrób formata kompa jak nie pomoże  .

Opublikowano

Game booster nic nie wznosi a jeszcze bardziej zamula bo czyta ten sam jeden proces ... format no tylko ciężko tak formata z oryginalnym windowsem ;<

Opublikowano

Riot chyba coś zjebał, mam ten sam problem. Wcześniej grałem na ustawieniach wysokich (ciągle +60fps), a teraz na bardzo niskich 30-50 wtf...

Podzespoły: Intel Core I5 3 generacji wersja mobile.

Karta: GTX660m

4GB Ramu

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...