Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube kanały WoW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam! Czy znacie może jakieś polskie kanały na yt o wowie ? Mogą być jakieś areny,bg,poradniki,raidy,gameplaye,lvleling, ogólnie wszystko co z wowem związane.

Kanały, które ja znam i oglądam;

-Nexos

-Nephrennpl

-Rock WoW

-no i kiedyś jeszcze rock nagrywał, częściej będzie pewnie wrzucał filmy po premierze warlods of dreanor

Z góry dziękuję za pomoc :) 

Edytowane przez Mr.Cukier

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Większość poradników jest po angielsku, od siebie polecam TankSpot bo konkretnie objaśnia, co trzeba robić w danym enounterze raidu.

Jesse Cox jeszcze nagrywał WoWa, ale tylko na CATA. Nie widać było go w MoP, to samo z Totalbiscuitem.

Nie wiem jednak co z AtheneWins, bo u niego na profilu YT taki syf jest w filmach, że ciężko się połapać czy nagrywa coś jeszcze z WoWa czy nie. Ostatnie filmy z WoWa ma sprzed 7 miesięcy.

Za to widać Swifty z US Darkspear jeszcze nagrywa PvP filmiki.

Opublikowano

Większość poradników jest po angielsku, od siebie polecam TankSpot bo konkretnie objaśnia, co trzeba robić w danym enounterze raidu.

Jesse Cox jeszcze nagrywał WoWa, ale tylko na CATA. Nie widać było go w MoP, to samo z Totalbiscuitem.

Nie wiem jednak co z AtheneWins, bo u niego na profilu YT taki syf jest w filmach, że ciężko się połapać czy nagrywa coś jeszcze z WoWa czy nie. Ostatnie filmy z WoWa ma sprzed 7 miesięcy.

Za to widać Swifty z US Darkspear jeszcze nagrywa PvP filmiki.

Dzięki, a z polski nie ma nikogo jeszcze ? 

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Raczej mało osób z Polski nagrywa WoWa, większość osób koncentruje się na grach typu singleplayer.

Opublikowano

Raczej mało osób z Polski nagrywa WoWa, większość osób koncentruje się na grach typu singleplayer.

Właśnie szkoda bo wow to w końcu najlepszy mmo :D 

Opublikowano

Póki co Nexos fajnie nagrywa a na Rocka będziesz musiał czekać do premiery dodatku a i tak długo nie będzie tego nagrywał bo znajdzie sobie inny temat.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, temat do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...