Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMYSŁ] Jakie Setup!

Hydrauliczysko

Czy chcesz aby...  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz aby został dodany podpięty temat służący zdobywaniu informacji o setupach samochodów?

• Tak, byłoby to bardzo przydatne :)
      12
    • Nie, jest to nie potrzebne bo... (Uzasadnij) :)
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zauważyłem że wielu graczy nawet ja, czasem potrzebuje pomocy jaki setup dać do danego samochodu, albo żeby go wymaxować czy też wbić do klasy :)

Dlatego wpadłem na pomysł żeby stworzyć temat w którym można będzie pytać o taki setup. :>

Otóż, byłby określony wzór do którego każdy by podawał marke i model samochodu, następnie jakby chciał go wymaxować :)

Narazie daje ankiete jeśli będzie znacząca część forumowiczów

chciała żeby takie coś było dodane to za zgodą moderatorów

stworze temat nad którym chciałbym mieć opieke :)

I wszystko jasne...

Opublikowano

Dobrze, głosować w ankiecie będzie można 24 godziny, następnie z moderatorami to obgadamy.

Jeśli będzie dobra aktywność to jest możliwość dodania do działu NFS World specjalnego działu poświęconego dla części (setup).

Opublikowano

1.Jeżeli samochód ma średnie przyśpieszenie , średnią prędkość maksymalną , dobre prowadzenie (np. Ford Mustang Boss 302 '12) Polecam na wyścigi zrobić mu perfect start przedłużenie o 3 sekundy i przedłużenie nitra oraz moc nitra. Sam takiego mam i spisuje się bardzo dobrze nawet z dobrymi rywalami. 

2.Jeżeli samochód ma dobre przyśpieszenie , dobre prowadzenie , słabą prędkość maksymalną (Lotus Elise) Polecam dawać setupy na poprawienie osiągów oraz na nitro

3.Do najlepszego samochodu na pościgi (jak dla mnie Ford Mustang Boss 302 '12) polecam dodać również moc taranowania (czy jakoś tam) dzięki temu zwrotny samochód będzie tamże dobrze taranował .

Mam nadzieje że pomogłem komuś. 

Zapraszam na mój kanał

Mod Nie Pacz

Zapraszam na kanał YouTube.

youtube.com/user/MsCzeres

Opublikowano

1.Jeżeli samochód ma średnie przyśpieszenie , średnią prędkość maksymalną , dobre prowadzenie (np. Ford Mustang Boss 302 '12) Polecam na wyścigi zrobić mu perfect start przedłużenie o 3 sekundy i przedłużenie nitra oraz moc nitra. Sam takiego mam i spisuje się bardzo dobrze nawet z dobrymi rywalami. 

2.Jeżeli samochód ma dobre przyśpieszenie , dobre prowadzenie , słabą prędkość maksymalną (Lotus Elise) Polecam dawać setupy na poprawienie osiągów oraz na nitro

3.Do najlepszego samochodu na pościgi (jak dla mnie Ford Mustang Boss 302 '12) polecam dodać również moc taranowania (czy jakoś tam) dzięki temu zwrotny samochód będzie tamże dobrze taranował .

Mam nadzieje że pomogłem komuś. 

Zapraszam na mój kanał

Kiedyś tego potrzebowałem dzięki :D

Opublikowano

Postanowienia końcowe:

Subforum "Need For Speed World - Poradniki i pomoc w wyborze aut" zostanie przemianowane na "Need For Speed World - Pomoc w wyborze aut i dobieraniu części".

Zostanie stworzone oddzielne subforum "Need For Speed World - Poradniki".

Wszystkie zmiany zostaną wprowadzone do jutra.

Zamykam.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...