Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol nie wstrzykuje skryptu do gry.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, uruchamiam bola normalnie, zaznaczam skrypty które chce - wchodzę do gry i nic. :/ Pomocy!

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Ja uruchamiam bola poprzez %appdata% tam mam folder, wcześniej działało, teraz coś nie chce. Skrypt to Dat Yasuo, Hidden Objects, Auto Shield, Perfect Ward.

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

To trzeba mieć Vipa by odpalić? :O

Opublikowano

To trzeba mieć Vipa by odpalić? :O

Free bd 8 kwietnia.

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

@up   to jest strona do zarabiania, koleś szuka naiwynych osób które za pobieranie wyślą smsa / przepisza kod a co z tym idzie potem pobiera Ci to co pare godzin hajs z konta ;>

Co do tematu, Teraz BoL jest tylko dla VIP userów 08/04/14 bedzie dostepny dla każdego.

kwwLI6C.png

Opublikowano

@up   to jest strona do zarabiania, koleś szuka naiwynych osób które za pobieranie wyślą smsa / przepisza kod a co z tym idzie potem pobiera Ci to co pare godzin hajs z konta ;>

Co do tematu, Teraz BoL jest tylko dla VIP userów 08/04/14 bedzie dostepny dla każdego.

Teraz to się uśmiałem. Miałeś doczynienia z catshare kiedyś? Żeby pobrać nic nie podajesz, ani telefonu ani mózgu. Po prostu przepisujesz kod z obrazka (captcha) i pobierasz. Jak nie wiesz to nie mów, bo robisz mi antyreklame -,-

A poza tym ja sam zarabiam w internecie i każdy kto zarabia, wie że na polaczkach się nie da za dużo zarobić... Za francuza masz 17$ jak ci pobierze i poda telefon, a za polaczka 0.80$... Pozdro ;)

Opublikowano

Teraz to się uśmiałem. Miałeś doczynienia z catshare kiedyś? Żeby pobrać nic nie podajesz, ani telefonu ani mózgu. Po prostu przepisujesz kod z obrazka (captcha) i pobierasz. Jak nie wiesz to nie mów, bo robisz mi antyreklame -,-

A poza tym ja sam zarabiam w internecie i każdy kto zarabia, wie że na polaczkach się nie da za dużo zarobić... Za francuza masz 17$ jak ci pobierze i poda telefon, a za polaczka 0.80$... Pozdro ;)

To też poprosiłem o inny link, bo nie mogę pobrać, bo mieszkam w Anglii. Da radę? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...