Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze startem w wyścigach Drag

VanMatiX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem. Otóż gdy rozpoczynam dragi autami Audi TT RS COUPE lub Nissan 240SX wersja drag auto przymula na starcie przez co inni mnie wyprzedzją. Nie wiem czy to moja wina czy auta wiec proszę o pomoc jak to skorygować ?

VmFuTWF0aVhfX19ldW5lX19fNTEwX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Mam pewien problem. Otóż gdy rozpoczynam dragi autami Audi TT RS COUPE lub Nissan 240SX wersja drag auto przymula na starcie przez co inni mnie wyprzedzją. Nie wiem czy to moja wina czy auta wiec proszę o pomoc jak to skorygować ?

Ruszasz z doskonałym startem?

HB5fLf7.png

Opublikowano

tak mam włożone skille drag 90 % lepsze przełożenia 80% lepsze start i tak ruszam z doskonałym startem

VmFuTWF0aVhfX19ldW5lX19fNTEwX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Jeszcze jedna kwestia, w jakiej klasie jeździsz te dragi? I jakich miałeś przeciwników

jeżdżę w klasie C i przeciwnicy to głównie audi tt rs coupe ale widuje inny. A co do ich skilli to mają gorsze albo takie same jak ja

Opublikowano

jeżdżę w klasie C i przeciwnicy to głównie audi tt rs coupe ale widuje inny. A co do ich skilli to mają gorsze albo takie same jak ja

Skoro auta są podobne, to nie powinieneś zostawać w tyle.

Jak u Ciebie ze zmianą biegów? Masz wszystkie perfekcyjne?

HB5fLf7.png

Opublikowano

Skoro auta są podobne, to nie powinieneś zostawać w tyle.

Jak u Ciebie ze zmianą biegów? Masz wszystkie perfekcyjne?

Ja jeżdżę "Dubble shiftingiem" ale zaczynam go robić dopiero przy 3 biegu a jak bez to wszystkie perfect

Opublikowano

Ja jeżdżę "Dubble shiftingiem" ale zaczynam go robić dopiero przy 3 biegu a jak bez to wszystkie perfect

Jeśli auta te same i zmiany perfekcyjne, to jedyne co może wpływać na ich przyspieszenie to cheaty ;)

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...