Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszukać oszusta

aday1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Przed chwilą kupiłem konto 75 lvl na Samosie za 40kk ( oszustwo bo koleś nie podał hasła do emaila a miał podać )

I teraz chciałbym zapytać co mogę zrobić żeby zachować sobie to konto czyli jak mogę np zmienić adres email (hasło do konta jest ciągle to samo, nie zmienia go)

z góry dzięki ;)

@edit

Nie żeby mi było szkoda tych 40kk ale chce się odegrać :D

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Nie przekładaj nic, możesz powyzywać ludzi, albo zarobić na bana.

Ale bez Maila nic nie zrobisz.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jak chcesz się odegrać to włącz fishbota z Kamermoda i on wtedy bana dostanie :D

Konta nie zachowasz, bo aby zmienić e-mail to trzeba linkiem potwierdzić wymianę.

Opublikowano

Sam bym przelozyl jakis mieczk zbrojke +5 nawet te na 1 lvl i wlaczyl dmg i na wolnym ludzi + tak jak up kamer mod i wlaczyc kolorki na czacie :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Co wam z tego że wejdzie na hacku jakimś? Zbanują konto, tamten odwoła się od bana pod pretekstem np. "włamali mi się na konto"

Mi osobiście kiedyś kuzyn dał konto, zapomniał hasła do emiala. Napisałem na support, kazali mi odpowiedzieć na kilka pytań, a następnie zmienili mi maila na mojego. Spytaj ich w jakiś sposób typu kuzyn zapomniał hasła, w żadnym razie nie mów o kupnie konta jeśli nie masz dowodów w postaci screenów, ponieważ uznają że chcesz ukraść konto czyjeś i kłamiesz :)

Opublikowano

Co wam z tego że wejdzie na hacku jakimś? Zbanują konto, tamten odwoła się od bana pod pretekstem np. "włamali mi się na konto"

Nie ma takiej argumentacji, możesz pisać, że nawet św. Mikołaj ci wszedł na konto ban i tak zostaje.

Opublikowano

Wiesz, istnieje coś takiego jak logi w metinie :) Mogą sprawdzić o danej godzinie itd. no ale ciężko się odwołać od takiego Bana. Ale co mu z tego że on dostanie bana skoro i tak nie ma tam eq. A może poczekać może support zmieni mi adres mail, i wtedy nie będzie musiał tego robić. Na razie niech weźmie całe eq, i zobaczy co odpowiedzą.

Opublikowano

Wiesz, istnieje coś takiego jak logi w metinie :) Mogą sprawdzić o danej godzinie itd. no ale ciężko się odwołać od takiego Bana. Ale co mu z tego że on dostanie bana skoro i tak nie ma tam eq. A może poczekać może support zmieni mi adres mail, i wtedy nie będzie musiał tego robić. Na razie niech weźmie całe eq, i zobaczy co odpowiedzą.

Co mu po tym koncie jak za 2h i tak pewnie ktos zmieni pasy :) a pozniej juz sie nie odwola

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Hmm.. może również zrobić tak, że np. z jednego komputera będzie na Speed Hacku latał i nagra filmik. I w razie czego wrzuci :)

Szkoda takiego konta moim zdaniem. No ale cóż, ja np. nigdy się nie wymienię jeśli ktoś nie da pierwszy. Jedyne rozwiązanie to allegro.pl

W metinie 95% ludzi oszuka, a około 5% jest uczciwych :)

Opublikowano

Najważniejsze jest to żebyś eq all eq przeniósł na inno konto żebyś miał jakieś zabezpieczenie . Bo faktycznie obudzi się za 2 tygodnie zmieni hasło i baju baju ! a samo konto bez eq jest tanie :)

Chyba maila nie zmienisz . Ale ale ale jak kupisz np, Smy to po jakimś czasie napisz do teamu że nie pamiętasz maila i prosisz o zmiane. I podajesz info kiedy kupowałeś jakieś rzeczy przez is itp  opisz się ;)

Opublikowano

Jak tam masz eq to je przekładaj, później odegraj się jadąc na cheat'ach i zarób bana.

Jeśli nie ma eq to od razu - pobierasz cheata, cheatujesz, robisz z siebie idiotę na wołaj, wyzywasz innych. Dobre odegranie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...