Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Rekrutacja na serwerze

AllGamers.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim razie źle widzisz.

Serwer jest dopracowany, jeżeli masz jakieś uwagi to napisz o tym, a nie prosisz o admina, którego i tak nie dostaniesz.

Opublikowano

Co do adminów jest ich dużo moim zdaniem ale zazwyczaj siedza na kanałe root po 10h i z własnego doswiadczenia na kanale prosba o rejestracje/kanał widze całymi dniami uzytkownikow którzy czekają za adminem który sobie afczy. lub jest zajety rozmowa z innym adminem i nie zejdzie pomóc jakieś dyżurki czy coś by się przydały

xmMfHrm.png
Opublikowano

Co do adminów jest ich dużo moim zdaniem ale zazwyczaj siedza na kanałe root po 10h i z własnego doswiadczenia na kanale prosba o rejestracje/kanał widze całymi dniami uzytkownikow którzy czekają za adminem który sobie afczy. lub jest zajety rozmowa z innym adminem i nie zejdzie pomóc jakieś dyżurki czy coś by się przydały

Z tym się zgodzę, chyba sam liper zapierdala tylko piszę do niego na PW 1-3 sekundy i mi pomaga na luzie, gdy pisałem do marselo lub innego admina to mogłem sobie czekać do końca świata.

@TOP

Jeżeli była by rekrutacja to by napisali w tym dziale.

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Z tym się zgodzę, chyba sam liper zapierdala tylko piszę do niego na PW 1-3 sekundy i mi pomaga na luzie, gdy pisałem do marselo lub innego admina to mogłem sobie czekać do końca świata.

@TOP

Jeżeli była by rekrutacja to by napisali w tym dziale.

Za przeproszeniem ty Kurwa przynajmniej możesz pisać do nich na pw zwykły gracz nie może sobie np takiego Marselo ani społkować ani napisać bo zablokowane to dla niego ;] 

xmMfHrm.png
Opublikowano

Za przeproszeniem ty Kurwa przynajmniej możesz pisać do nich na pw zwykły gracz nie może sobie np takiego Marselo ani społkować ani napisać bo zablokowane to dla niego ;] 

Tego nawet nie wiedziałem bo nigdy nie połkowałem do żadnego admina tylko na PW pisałem, najgorsze jest w tym że administracja MPC zachowuje się jak by byli jakimiś bogami, mi to nie przeszkadza ale dla mnie to troszkę dziwne ponieważ są tylko ludźmi,graczami i myślałem że ta ranga ADMINISTRATORZY do czegoś zobowiązuje. 

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Nie odbiegajcie od tematu bo zaraz zacznie się straszny off top... Co do twojego pytania to chwilowo nie prowadzimy żadnej rekrutacji. Nie mamy problemów z oganianiem kanałów i rang. Nie wiem co z innymi administratorami, ale na moją pomoc liczyć możecie zawsze. Wystarczy napisać PW na TS/MPC lub wiadomość na GG. Chwilowo pracujemy jeszcze nad kilkoma mniejszymi projektami związanymi z TS, więc nasza dostępność jest ograniczona. Na dniach wszystko powinno wrócić do normy :)

Opublikowano

To może zrób żeby można było do cb pisać na pw ts3? bo do żadnego roota nie można pisać ani połkować na ts3 i w tym problem bo jak ktoś coś chce to nie może nic zrobić bo admin siedzi na ROOT CHANELL  czy inny zamkniety dla userów.

xmMfHrm.png
Opublikowano

To może zrób żeby można było do cb pisać na pw ts3? bo do żadnego roota nie można pisać ani połkować na ts3 i w tym problem bo jak ktoś coś chce to nie może nic zrobić bo admin siedzi na ROOT CHANELL  czy inny zamkniety dla userów.

Można do mnie pisać, wystarczy posiadać rangę "register" ;)

Admin Cienia
Opublikowano

Czy naprawdę myślisz że nabiorą zaufania do osoby które chce admina a zarejestrowała się dzień wcześniej? Nawet jeśli masz jakiegos skilla to spójrz z neutralnej perspektywy jak o wygląda.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Dla mnie bez sensu jest, że na ts3 znajduję się 4 bądź 5 ROOTÓW (po co tyle tych rootów jeżeli nie mozna pisac ani poukować), przydała by się rekrutacja tak jak koledzy pisali na górze siedzi sobie ROOT 10 h na swoim kanale i jest wiecznie zajęty i kto ma przyjść na dyżurke, no kto? No nikt... Powinno być 2-3 Rootów reszta HSA czy tam SA zależy jak byście się podzili, żeby ta dyżurka administracji funkcjonowała przynajmniej w najmniejszym stopniu. Nie wymagam zbyt dużo, ponieważ takie warunki i takie obowiązki powinny być normą. Myślę, że troche się zastanowicie co z tym fantem zrobić.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dla mnie bez sensu jest, że na ts3 znajduję się 4 bądź 5 ROOTÓW (po co tyle tych rootów jeżeli nie mozna pisac ani poukować), przydała by się rekrutacja tak jak koledzy pisali na górze siedzi sobie ROOT 10 h na swoim kanale i jest wiecznie zajęty i kto ma przyjść na dyżurke, no kto? No nikt... Powinno być 2-3 Rootów reszta HSA czy tam SA zależy jak byście się podzili, żeby ta dyżurka administracji funkcjonowała przynajmniej w najmniejszym stopniu. Nie wymagam zbyt dużo, ponieważ takie warunki i takie obowiązki powinny być normą. Myślę, że troche się zastanowicie co z tym fantem zrobić.

Właśnie to ma sens... Oto chodzi żeby skład administracji był na tyle obszerny, żeby o każdej porze dnia była osoba, która zaopiekuje się serwerem. Makin/Seldek mają czas głównie rano/wieczorami, a np. ja z Marselem i Sebą popołudniami. Co do rang nie ma co narzekać, bo większych problemów i skarg nie było. Jak Miszczu załatwi wszystkie sprawy prywatne, to skończy pisać bota, którego kod zaczął tworzyć już w zeszłym tygodniu. Trzeba być cierpliwym, ponieważ to, że jestem na TS nie oznacza, że cały czas na niego patrze. Też gram, przeglądam internet, rozmawiam ze znajomymi. NIE JESTEM BOTEM. To początki, prosimy o trochę zrozumienia. Te "problemy" powinny ustąpić z biegiem czasu :)

Opublikowano

Właśnie to ma sens... Oto chodzi żeby skład administracji był na tyle obszerny, żeby o każdej porze dnia była osoba, która zaopiekuje się serwerem. Makin/Seldek mają czas głównie rano/wieczorami, a np. ja z Marselem i Sebą popołudniami. Co do rang nie ma co narzekać, bo większych problemów i skarg nie było. Jak Miszczu załatwi wszystkie sprawy prywatne, to skończy pisać bota, którego kod zaczął tworzyć już w zeszłym tygodniu. Trzeba być cierpliwym, ponieważ to, że jestem na TS nie oznacza, że cały czas na niego patrze. Też gram, przeglądam internet, rozmawiam ze znajomymi. NIE JESTEM BOTEM. To początki, prosimy o trochę zrozumienia. Te "problemy" powinny ustąpić z biegiem czasu :)

Rozumiem, ale czy konieczność jest aby było aż 5 ROOTÓW? Dla mnie to jest niepoważne, ponieważ na dyżurke powinien przychodzić admin a nie właściciel lub osoba, która ma wyższe uprawnienia. 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Rozumiem, ale czy konieczność jest aby było aż 5 ROOTÓW? Dla mnie to jest niepoważne, ponieważ na dyżurke powinien przychodzić admin a nie właściciel lub osoba, która ma wyższe uprawnienia. 

Przepraszam, ale "ROOT" jest jest także administratorem. Ma tylko wyższe uprawnienia. Co to za problem wejść na ten kanał i dać tą rangę czy co tam macie '_' Właśnie skład administracji powinien być obszerny ;_; Pozdro 600 na łazarskim.

Opublikowano

Chodzi mi o to, że nie można pisać do ROOTA i poukować go... a bez tego są małe szanse, że pojawi się jakiś administrator na dyżurce.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Chodzi mi o to, że nie można pisać do ROOTA i poukować go... a bez tego są małe szanse, że pojawi się jakiś administrator na dyżurce.

Jeżeli masz rangę 'register' to możesz pisać na PW.

Opublikowano

Jeżeli masz rangę 'register' to możesz pisać na PW.

A żeby dostać register to musisz napisać a nie napiszesz bo nie masz register.

76561198001815076.png
Opublikowano

A żeby dostać register to musisz napisać a nie napiszesz bo nie masz register.

Tak trudno wejść na kanał "Prośba o rejestrację"?

Opublikowano

Tak trudno wejść na kanał "Prośba o rejestrację"?

Mdx czytaj ze zrozumieniem nasze posty. Problem tkwi w tym, że jeżeli nie masz registerki to żadnością jest aby ktoś przyszedł na dyżurkę.!

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja czekałem około 5 minut na kogoś.

PS. Po co stawiasz kropkę przed wykrzyknikiem? icon_surprised.gif

Opublikowano

Dyskutować na ten temat nie będziemy. Rekrutacja jest zamknięta ponieważ aktualny skład administracji sprawuje się dobrze. Zaraz zacznie się off top, więc zamykam temat. W razie jakiś pytań TS/GG/PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...