Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nagrywac filmiki z kamerka

Cetera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, tak jak w temacie, nie chodzi mi o stream tylko o nagranie normalnego filmiku z kamerka. Jakies programy do tego? I mniej wiecej z czym sie to je :P

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

ja miałem już wgrany program YourCam czy jakoś tak i normalnie - włączasz nagrywanie filmu i w moim wypadku ten program

=

Opublikowano

Jeśli chodzi o lola, to jest do tej gry osobny program LOL Recorder

Jeśli to ci się nie spodoba polecam Fraps :)

Wiem, ale chodzi mi o to zeby nagrywac film w czasie rzeczywistym, i do tego zeby byl jeszcze obraz z kamerki z moim ryjem gdzies tam

charizard.gif

Opublikowano

Open Broadcaster wypróbuj, albo nagrywasz filmik z kamerki komputerowej, jak grasz w czasie gry i wtedy to montujesz. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No tak przypuscmy ze uzywam frapsa. A jak wcisnac obraz z kamerki ? Chodzi mi o robienie filmikow na yt

charizard.gif

Opublikowano

Nagraj film oddzielnie i film z kamerką(W tym samym czasie) oddzielnie a potem dodaj do film z kamerką do filmiku i masz. Programów Ci nie podam, bo nie interesuje mnie nagrywanie filmów to nie znam żadnych.

Opublikowano

Najlepiej byłoby nagrywać OBS'em. I obraz z gry i kamerke w tym samym czasie jednym prigramem. Potem jedynie wrzucasz na YT.

Jak Frapsem to potrzebujesz jakiegos programiku do nagrywania z kamerki. Wtedy w Sony Vegas, Camtasii czy innym tego typie programie będziesz musiał zmontować filmik, sklejić wszystko i wyrenderować.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Najlepiej byłoby nagrywać OBS'em. I obraz z gry i kamerke w tym samym czasie jednym prigramem. Potem jedynie wrzucasz na YT. Jak Frapsem to potrzebujesz jakiegos programiku do nagrywania z kamerki. Wtedy w Sony Vegas, Camtasii czy innym tego typie programie będziesz musiał zmontować filmik, sklejić wszystko i wyrenderować.

Mam obsa na kompie ale nie jestem jakos w nim obeznany... jest w nim taka mozliwosc nagrywania lola i kamerki w tym samym czasie?

charizard.gif

Opublikowano

ja robiłem tak : nagrywałem frapsem gre i jednocześnie w sony vegas ustawiałem nagrywanie kamerką twarzy, potem łączyłem, synchronizowąłem i dobrze wychodziło :D

Opublikowano

Mam obsa na kompie ale nie jestem jakos w nim obeznany... jest w nim taka mozliwosc nagrywania lola i kamerki w tym samym czasie?

Nie ma mnie w tej chwili na kompie, więc nie powiem dokładnie.

Jest sporo poradników na YouTubie. Nervarien tak nagrywa swoje filmiki.

Dodaje się sceny, na jednej obraz z gry, na drugiej kamerke.

Jest opcja 'Zapisz do pliku'

313561454060320945952.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...