Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim nie działa :/

Myszu123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wczytuje grę to się ładuje i ładuje aż w końcu jak mam być w grze to wywala mnie na pulpit (mam piracką wersję gry) czy to może być wina modów które mam SkyUI i RaceMenu?

Opublikowano

Kiedyś tez tak miałem .Po aktualizacji  skyrima z powrotem działał  a chcesz spr czy to wina modów to je usuń(na chwile) i uruchom grę.  :ninja:

:ninja: JESTĘ NINJĘ  :ninja:

Opublikowano

Kiedyś tez tak miałem .Po aktualizacji  skyrima z powrotem działał  a chcesz spr czy to wina modów to je usuń(na chwile) i uruchom grę.  :ninja:

jak zaktualizować grę? bo to nie wina modów usunąłem i nic to nie dało

Opublikowano

jeżeli pirat to z neta musisz ściągać a jeżeli orginalna to zapewne są automatyczne. Jeżeli update nie pomoż e to nie wiem

Opublikowano

jeżeli pirat to z neta musisz ściągać a jeżeli orginalna to zapewne są automatyczne. Jeżeli update nie pomoż e to nie wiem

nic nie dało nie wiem co sie dzieje pobiore od nowa może coś zepsułem

Opublikowano

Z tego co wiem to to forum nie popiera piractwa : ) 

Zwykle z piratami jest tak że nei można ich updatować.. Zainstaluj znowu tyle że bez update i bez wgrania modów.. Jak zadziała to wgrywaj mody..

Opublikowano

Z tego co wiem to to forum nie popiera piractwa : ) 

Zwykle z piratami jest tak że nei można ich updatować.. Zainstaluj znowu tyle że bez update i bez wgrania modów.. Jak zadziała to wgrywaj mody..

Skyrima można pirata updatować tylko patcha z neta ściągnąć trzeba :p

Opublikowano

Wpisz sobie w wyszukiwarce "Skyrim update crack 1.9"

Te mody są ze sobą kompatybilne być może wina że nie posiadasz SKSE której na twoją aktualną wersje już nie ma.

Powinieneś zaktualizować Skyrima do 1.9 albo najlepiej jeżeli ci nie zależy na save pobierz Skyrim 1.9 z wszystkimi DLC, siedzi to gdzieś na torrentach.

Btw. Rly mam beke że ten temat jeszcze w tym dziale jest oni na raporty czekajo czy co xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...