Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy pokój dla polaków :)

bartosz13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wychodzimy z inicjatywą do wszystkich Polaków. Otóż mamy w planach stworzenia coś na pokroju mixa pola. Jednak będzie troszke różnić sie od samego mixa. Przede wszystkim nie będzie nacisku na zakazane bronie. Owszem będzie kilka na liscie, lecz nie dużo. Bardziej będziemy dbali o kulture. Nie będzie miejsca na wyzwiska obrażanie itp. Oczywiscie w geście wszystkich powinno zależeć, by grało sie w miłej atmosferze.

Miejsce: Alpha channel 1 nazwa pokoju: Eternal~March Hasło: 1989 .

Tryby :

Głównie Eli Pro ale jeżeli duża część graczy w pokoju poprosi o inny tryb to możemy zmienić.

Nie tolerujemy:
- hacków, bugów, Glitch
- chamstwa, wyzwisk itp.
Zakazane bronie:
-orthusy duale itp.
- rpg itp.

Nie jesteś pewny czy broń jest dozwolona? Zapytaj mastera! To jest pokój tylko dla Polaków!
Od dłuższego czasu prowadzimy taki pokój bez hasła dla wszystkich. Część pewnie tam grała. Pomysł jest nowy, na etapie eksperymentu. Jeśli inicjatywa trafi w gusta graczy, nie będzie problemu by pokój został na dłużej. Zapraszam do komentowania!

Podstawa to 4FUN! Miłej gry. icon_e_biggrin.gif

komentarze dotyczące rooma

"Co do pokoju: grałem raz z wami i było spoko. zero kicków przez dwie gry, naprawde fair elite icon_e_wink.gif"

"Tez raz czy dwa grałem i spoko się z nimi gra icon_e_wink.gif"

Kontakt

Jeżeli jesteście w grze i chcecie się dowiedzieć czy room jest założony lub kiedy koniec rundy to piszcie śmiało na whisper : TheWorstLady

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

A kto zakłada te pokoje? W jakich godzinach? Może wpadnę kiedyś.

Opublikowano

Są jakieś ograniczenia poziomowe? Np. ja mam chyba SFC1 to będę mógł wejść? Co do samego pomysłu to całkiem fajny

Opublikowano

A kto zakłada te pokoje? W jakich godzinach? Może wpadnę kiedyś.

Pokoje zakłada Eternal~March ;)

W klanie 80% ma już Elite na perma więc po prostu jeden z nas trzyma władzę ewentualnie nasz "lider" Szweder lub ten który ma SE .

Pokój jest teoretycznie dostępny od rana do wieczora, potrafimy cały dzień trzymać jednego rooma nawet jak mamy grać 3 vs 3 .

Są jakieś ograniczenia poziomowe? Np. ja mam chyba SFC1 to będę mógł wejść? Co do samego pomysłu to całkiem fajny

Nie ma ograniczeń poziomowych, wymagamy jedynie fair play i kultury :)

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Od godziny 11:00 taki pokój istniał z hasłem dla Polaków, aktualnie pokój jest otwarty dla wszystkich

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Mam nadzieję, że zawsze będzie jakiś normalny Elite zakładał ten pokój, a nie tak jak na mix polu założy jakieś dziecko.

Ostatnio na mix polu były 3 osoby z tego samego klanu i jeden latał z dualkami, a drugi ze CQB. Kto miał CQB albo inną OP broń, a nie był w klanie to od razu dostawał kicka ...

Opublikowano

Mam nadzieję, że zawsze będzie jakiś normalny Elite zakładał ten pokój, a nie tak jak na mix polu założy jakieś dziecko.

Ostatnio na mix polu były 3 osoby z tego samego klanu i jeden latał z dualkami, a drugi ze CQB. Kto miał CQB albo inną OP broń, a nie był w klanie to od razu dostawał kicka ...

Spokojnie :)

Room jak sama nazwa wskazuje zarządzany będzie przez mój klan gdzie wymagania wiekowe to +18, zamiast dzieci mamy wielu facetów po 30 dlatego wymagamy kultury na pokoju .

Duale u nas nie są uważane nawet za broń, reszta jest allowed nie chcemy ograniczać graczy do 5 broni za GP :) 

Co do rooma póki co może nie być tak często otwarty, powodem oczywiście jest to że mało graczy o nim wie dlatego serdecznie dziękuję za podpięcie tematu.

Codziennie w godzinach wieczornych room będzie w 100% zakładany gdyż wtedy każdy lubi sobie posiedzieć przy CA.

Jeżeli jesteście w grze i chcecie się dowiedzieć czy room jest założony lub kiedy koniec rundy to piszcie śmiało na whisper : TheWorstLady

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

mam prośbę bo na ca nie siedzę często a na mpc forum prawie zawsze czy mógł byś napisać na forum że zrobiłeś tego rooma albo coś >???

Tak

Jeżeli ktoś jeszcze chce info na forum to pisać

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Powiem szczerze ze dziwny ten serwer . Zrobilem Ultra i juz kickli nie rozumiem tego. Jak ktos by chcial jakies unb zrobic w tym roomie to nie polecam.

Nothing is impossible.

Opublikowano

no kolega mowil ze duale kikane byly z przeciwnej druzyny, a z elity teamu juz nie ;d

Duale zawsze są kickane z obydwu zespołów

Powiem szczerze ze dziwny ten serwer . Zrobilem Ultra i juz kickli nie rozumiem tego. Jak ktos by chcial jakies unb zrobic w tym roomie to nie polecam.

Mogę prosić o nick ?

Za ultra killa na pewno nie zostałeś wywalony, musiałeś coś przeskrobać

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Pokój słabego klanu to nie dziwota że wywalają za hacki.

Najlepsze jest to że nie tolerują bugów a lider Szwederko na mix-ie bugował gdzie się da żeby tylko coś ubić .

Wpadnę sprawdzę z skoryguję opinie o tym pokoju i sprawdzę jak wygląda sytuacja w tym momencie..

76561198090890807.png

Opublikowano

Przez około 2 tygodnie szykałem tego pokoju lecz nigdy go nie moge zastać .. Jestem zawsze tak około 17 do 21

Opublikowano

Duale zawsze są kickane z obydwu zespołów

Mogę prosić o nick ?

Za ultra killa na pewno nie zostałeś wywalony, musiałeś coś przeskrobać

yeter700

Nothing is impossible.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...