Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na pozbycie się %NU

WolframHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Chciałbym się Was zapytać : czy w FIFIE 14 jest jakiś sposób na pozbycie się NU ? Nie mam zamiaru przenosić swoich kilkuset kart na inne konto, ale też nie zadowala mnie to, że za wygrany mecz dostaję góra 400 coinsów... Wiem, że z czasem grania wskaźnik się zmniejsza, ale trzeba na to wiele, wiele spotkań aby wszystko wróciło do normy.

Ma ktoś jakiś pomysł ?

Pozdrawiam !

Opublikowano

Jedyny sposób to rozgrywanie spotkań.

Z czasem współczynnik spadnie.

Wiem, ale trzeba grać wieeele spotkań, żeby wszystko się unormowało... No trudno, skoro nie ma innego sposobu, to muszę sobie jakoś poradzić z niecałymi 400 monetami ;)

Opublikowano

Odbiegnę trochę od tematu, ale jak za mecz zarobić powyzej 500 z max NU? Wiem że trzeba strzelić 5 bramek ale co jeszcze na to wpływa?

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Odbiegnę trochę od tematu, ale jak za mecz zarobić powyzej 500 z max NU? Wiem że trzeba strzelić 5 bramek ale co jeszcze na to wpływa?

Udane odbiory, czas posiadania piłki oraz oddane strzały.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Czyli, jeżeli nie będę strzelał na "pałę" tzn. Może wpadnie może nie to będę miał więcej coins?

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Czyli, jeżeli nie będę strzelał na "pałę" tzn. Może wpadnie może nie to będę miał więcej coins?

Chodziło mi o celne strzały.

Kiedyś był w FUT taki przelicznik, ile monet i za co. Wyświetlał się zawsze pod koniec meczu.

Teraz chyba został już usunięty.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Chodziło mi o celne strzały.

Kiedyś był w FUT taki przelicznik, ile monet i za co. Wyświetlał się zawsze pod koniec meczu.

Teraz chyba został już usunięty.

Teraz też można to sprawdzić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...