Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wygrac do 20 minuty?

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem i tutaj piszę aby posłuchać waszych rad na ten temat. 

Otóż ostatnio zaczołem agresywnie grać jako jungler. 

I teraz w ostatnich 20 grach, tak jak wygrywaliśmy z początku np 8:1 to potem kozacy z mojego teamu rzucają się pojedyńczo i tracą serie a wraz z tym 500 golda dla drużyny przeciwnej. I dzięki takim zagrywką kończymy np 16:34 =,=.

Więc mam pytanie do was jak szybko zakończyć rozgrywkę np do 20 minuty, albo jakiś sposób aby drużynie przeciwnej odechciało. się grać. 

Czekam na odpowiedzi :3. łapkami częstuje.

chodzi o rankedy.

Bo normala to i tak solo wykieruje

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

jak normal game to pisz im, że jesteś diamond 1. ja tak robiłem, sprawdzali potem w lolkingu i niektórzy szli afk bo mówili, że to nie fair, że oni to jakieś slivery i grają z diamondem ;o

Opublikowano

Tak jak UP xD

A na serio; Pisz do Enemy, że to są Cipy itd... Nooby wgl wytykaj im błedy ale nigdy swojemu Teamowi tak nie rób, wtedy im sie odechce grać, a inny sposób to Group Baron i All mid.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Po udanym ganku, pchnijcie wieżę, wróć do bazy, gank na bota, z czego wyniknie smok, push mid turreta. Później engagujecie jakiś tf, mając z 4k golda przewagi, lub split pushujecie. Innej rady nie ma

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Zniszcz wrogą junglę(zostawiaj po jednym stworku w campie), zabijaj wrogiego junglera, gdy robi blue/reda, zgankuj ze 4 razy w przeciągu 2-3 minut np. topa to być może będą 2 afki:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Może Push o.O niby każdy wie ale okazuje sie ze 30 minuta a tu tylko wieza na bocie pushnieta co za tym idzie brak kontroli mapy itp .

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Witam!

Mam problem i tutaj piszę aby posłuchać waszych rad na ten temat. 

Otóż ostatnio zaczołem agresywnie grać jako jungler. 

I teraz w ostatnich 20 grach, tak jak wygrywaliśmy z początku np 8:1 to potem kozacy z mojego teamu rzucają się pojedyńczo i tracą serie a wraz z tym 500 golda dla drużyny przeciwnej. I dzięki takim zagrywką kończymy np 16:34 =,=.

Więc mam pytanie do was jak szybko zakończyć rozgrywkę np do 20 minuty, albo jakiś sposób aby drużynie przeciwnej odechciało. się grać. 

Czekam na odpowiedzi :3. łapkami częstuje.

chodzi o rankedy.

Bo normala to i tak solo wykieruje

Abz wygrać do 20min należy przed upływem 20min zniszczyć nexus wroga. Mam nadzieje że pomogłem.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano
Abz wygrać do 20min należy przed upływem 20min zniszczyć nexus wroga. Mam nadzieje że pomogłem.

Nie wiedziałem, dzięki. Temat do zamknięcia.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...