Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Nowa"Fiora, co myślicie?

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do polskiego tematu :

http://www.leagueoflegends.pl/news/1028/uczymy-sie-szermierki---guinsoo-o-fiorze

Link do oryginalnego tematu : 

http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=46275976#post46275976

Co myślicie o tych zmianach?

Moje zdanie jest takie by zostawić fiorę taką jaka była a pozmieniać troche postacie które sa najmniej używane np. Urgot.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Bardzo dobrze że zmienią Fiore, i to nie dlatego że jest za silna czy może coś takiego...
Wreszcie będzie się zgadzać z trójkątem mocy, i nareszcie okaże się godna gry - bo nie ukrywajmy że teraz jest zbyt prosta, porównywalnie z xinem czy masterem.
A Urgota i tak zmienią, chociaż ja go wolę takim jakim jest...

Opublikowano

Fiorą generalnie gra się na górnej linii, kończy team fighty, sama praktycznie może wygrać gre.
Przecież chcą z niej zrobić kogoś do pojedynków jak Jax chociażby, który tak czy siak był jest i będzie OP, przecież tyle razy go zmieniano usuwano i przywracano. I generalnie też jest zależny od early, tyle że on ma dobrą mechanike.

A co do Fizza, to jest ok, ma mechanike pod zabójcę i jest nim :D

Opublikowano

Powinni zajac sie jeszcze nerfem fizza, ale to tylko moje zdanie

Powiedziało dziecko przed kompem brąz 5. Fizz jest gowniany. Praktycznie każde APC na midzie go jedzie. Słabe CC, i mały zasięg zmuszony go do wejścia w środek tfu = focus i po nim.

Wracając do tematu to ogólnie od s2 fiora znacząco odstaje. Ma jakiś tam dmg ale wystarczy spokojniej grac early i juz po niej. Według mnie fiora nie nadaje się na żadna linie. Jak juz to ad MID.

Opublikowano

Niech lepiej zrobią coś z urgotem bo z rok nie widziałem -,- Zmiana oczywiście na +. Fiora jest bezużyteczna na rankedach.

Chyba nie grałes w URFa

@top ciekawe do wygląda, jest tak jak powiedzial guinsoo: fiora jest champem zbyt prostym, zeby mozna bylo cos z niej wyksztusic. Nie ma znaczenia czy zagrasz nią 10 czy 50 gier, nie wydusisz z tej postaci nic więcej. Co do wyglądu, jest multum champów o wiele brzydszych od niej, oni powinni dostać VU

Opublikowano

Powinni zajac sie jeszcze nerfem fizza, ale to tylko moje zdanie

nerfic gówno XDDDDDDDD

@OFFTOPNIEDOSTANEWARNAGÓWNA Dobrze, ze ja zmieniaja wg mnie.

Opublikowano

rito jest pojebane ! nerfia takie postacie ktore nie są grane na rankedach, bo tylko nieliczni miażdżą tą postacią ...

Opublikowano

Ja to zwracam bo to o tak nie zmieni tego ze enemy hard cc i fiora nie ma zycia :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...