Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto obok IF Benteke?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Benteke dla mnie jest idealny po tym jak miałem go zwykłego kupiłem teraz sobie ifa bo jest jednym słowem wyśmienity. Na razie mam obok niego lukaku i chcę kupić do niego ifa ale nie wiem czy to dobry pomysł. Cena nie gra roli :D  Fifa 14

Opublikowano

Suarez,Jovetic,Eto,Sturridge,Aguerro

Ja bym wybrał z nich suareza

Chcę kogoś twardego i nie do przepchania jak benteke miałem suareza i on przewracał się o własne nogi i każdy go przepychał. Aguero to dla mnie nieporozumienie (też go miałem) A jeśli miałbym wybierać Sturridge vs Eto vs  Jovetic?

Opublikowano

Chcę kogoś twardego i nie do przepchania jak benteke miałem suareza i on przewracał się o własne nogi i każdy go przepychał. Aguero to dla mnie nieporozumienie (też go miałem) A jeśli miałbym wybierać Sturridge vs Eto vs  Jovetic?

Jovetic.Sam go mam i się umie zastawić i dobry strzał i 4* słabszej nogi i zwodów + dobre główki.Polecam tego gracza z całego serca.Jak chcesz iść w kreatywność to kup Traore (napastnika,który ma 203 cm ...)

jak cena nie gra roli do if eto :D albo tif suarez xD

Jakbyś przeczytał resztę postów byś wiedział że właśnie nie chce małych i do przepychania napastników.

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Może przeciwieństwo cech jakie ma Benteke ? 

Czyli ktoś pokroju Aguero ? 

Wystarczy przeczytać WSZYSTKIE posty.Jovetic lub Traore

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...