Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Posiadam 1 000 rp, kogo kupić :( ?

MoVinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! ;D
Sprzedałem jakiś czas temu konto w lolu 30lv itd...
"Smurf'uje" teraz sobie nowe konto. Mam jak na razie 10lv i pomyślałem sobie wczoraj, że kupie paczkę ze skinem, bo mam tylko 4 postacie którymi lubię grać:
-Jax
-Singed
-Kayle
-Aatrox

Zakupiłem przelewem rp za 10zł, nic się nie stało. Zagrałem URF'a z kolegą, a po nim nadal rp nie było, zamówiłem jeszcze raz, a co tam... I nagle miałem ok. 1 000 RP, ale zapomniałem, że paczki można kupować od 15lv :/

A więc, na starym koncie mainowałem supporta, miałem 100 champów więc większość ogarniam.
Nie chcę już kupować supportów, no, bo po co na 10+ poziomach :/

Jaką postać polecacie mi za najlepiej 6 300, ew. 4 800 ? :)
Lubię chodzić na każdą linię :)
Nawet dobrze idzie mi na mid, top, supp
Po za tymi liniami i tak bardzo lubię chodzić na jungle, adc. Z reguły i tak wygrywam na jungli/ adc, ale nie jestem najlepszy :D

A więc, jaka postać za 6 300, ew. 4 800. Byle nie support i coś czym będzie mi się długo chciało grać :3 ?

Opublikowano

Nie rozumiem  :huh:  Nie lepiej uzbierać 6300 IP na, np.: Zeda i kupić do niego skina? Jest świetny, ale dobra. Jak chcesz.

Za RP kupuj postacie, tylko i wyłącznie na przecenie. Kupowanie za 975 RP jest najgłupszym rozwiązaniem z możliwych.

Polecam właśnie Zed'a.

+ Harras

+ Łatwa farma

+ Dobry w 1v1

+ Slow

+ Dash/Escape

+ % do AD

+ Wychodzą fajne plays'y.

PS. Lepiej jest kupić supportów na samym początku. Tresh - instabuy 

Opublikowano

nie rob tego nie kupuj postaci za rp :( to naprawde takie waste kasy :(  wez sobie spokojnie uzbieraj pz :) i ja polecam ci riven na topa voliego na jungle gragasa na mida cait or jinx na adc i oczywiscie tresh na supp :) 

Opublikowano

Bierz akali/kate i niszcz wszystko i wszystkich. Znając te poziomy każdy będzie najwyżej uciekał. Jak nie to free kill...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...