Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent na 18.

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Zbliża się 18 mojego przyjaciela a ja jestem w totalnej dupie-nie mam żadnego pomysłu co mu kupić :(

Wszelkie zabawki z sex-shopu, alko itp odpada już na starcie

Potrzebuję kreatywnego pomysłu, najlepiej coś związanego z górami, ponieważ on je po prostu kocha.

Limit-400zł

Prosiłbym o nie podawanie propozycji takich jak jakieś zabawki z sex-shopu czy alko albo innego typu bezsensowne rzeczy, chociaż wiem że i tak bez tego się nie obejdzie -.-

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Kurtka zimowa, ale na wiosnę? Odpada. Czemu nie z sex-shopu? Tam są najlepsze prezenty na 18.

Opublikowano

A czemu nie z sex shopu? Jak to prawiczek to mu dziwke zamów :)

Opublikowano

Ja lubię też bardzo góry i ucieszyłabym się, gdybym dostała wielkie plakaty ładnie obramowane z górami na ścianę. :) Ale musiałbyś ogarnąć, jak duże ma ściany. :P Żeby potem nie było, że coś za duże jest. :) 

Opublikowano

Ja lubię też bardzo góry i ucieszyłabym się, gdybym dostała wielkie plakaty ładnie obramowane z górami na ścianę. :) Ale musiałbyś ogarnąć, jak duże ma ściany. :P Żeby potem nie było, że coś za duże jest. :)

to średnio pasuje, bo większość czasu mieszka w bursie, a tam średnio jest na to miejsce.

Nawet nie znamy tego kolegi, nie wiemy, co lubi... jak lubi grać w piłkę to coś związanego z tym?  xD

dlatego napisałem że potrzebuję coś związanego z górami.

Może bilet na koncert ulubionego wykonawcy?

też myślałem ale bilet na metallice kosztuje najmniej 200zł, a trzeba kupić 2, + koszt przejazdu z Wrocławia do Warszawy, do tego urodziny są pod koniec miesiąca a koncert na wakacje :(

PS proszę o kolejne propozycje 

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Jeżeli lubi wypady w góry to może przyda mu się jakiś dobry termos (ewentualnie piersiówka coby go alkohol rozgrzał), kompas, jakiś multitool ewentualnie lepszy plecak? Albo właśnie mini zestaw piersiówka + jakiś alkohol + choćby ten multitool. 

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Kup np. wino drogie za 200 złotych, kieliszki do tego wina, zawiąż to w stożki, czerwono-niebieskie, i masz prezent za 300 zł. dla Twojego przyjaciela.

I do tego daj 18 'lion', lub 18 'Mars' - ale to 18 - bardzo dużych marsów/lionów, a nie takie małe. 

Co na faceta, to trzeba duże słodycze kupić, a nie małe -np. cukierki dla dziecka 3 - 4 letniego.

Pomogłem?

Jak bym ci nie pasował ci mój pomysł, to pisz pod MOIM postem, to Ci pomogę bardziej.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...